Wpis z mikrobloga

@SmallCaracan: dziś przygotowałam sobie pliki do przejrzenia jutro, tak oszukuje siebie, że coś robię XD mam te prezentację miktusa, jakąś z ftp i te filmy, do czwartku mam czas żeby zrozumieć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@aniag3: trzeba się przyzwyczaić - tak jest na studiach xd Na poczatku prawie kazdego przedmiotu jest "o matko - co to w ogole jest, jak to zrozumiec", a potem -eee to w sumie proste bylo( ͡° ͜ʖ ͡°).
I jeszcze aok jest spoko, bo jest duzo materialow - na aok2 juz jest ich duzo mniej
  • Odpowiedz
@aniag3 potwierdzam Mirka wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°), początki są, najtrudniejsze a potem się mówi "ale to proste w sumie było". Po trzech labach się już ogarnie.

I pamiętaj że tutaj bardzo ważne są znajomości, co roku dużo rzeczy jest taka sama, więc wystarczy znac kogoś z roku wyżej (jak np ja ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@aniag3: Ah, no to wiele wyjaśnia :P To ja ze zwykłej informatyki, niestety nie pomogę.

Nie zazdroszczę Szymańca, ale krypto z nim ma i będziecie mieli jeszcze wiele razy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja miałem z nim no i aktualnie robię z tego warunek :P Tak samo jak 3/4 grupy xD

U nas w 4 grupach pościgowych 68/80 osób jest od Szymańca ( ͡° ͜
  • Odpowiedz