Aktywne Wpisy

RicoElectrico +201
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
źródło: 1000022425
Pobierz
WielkiNos +197
Ekstrawertyczna juleczka egzaltacyjna dziwi się że pracujący za najniższą krajową kontroler biletów w komunikacji miejskiej nie zna 5 języków i nie skończył co najmniej 2 kierunków studiów.
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow
Zamiast podejść i się po prostu odezwać lepiej nagrać tiktoka pokazującego wszystkim swój skrajny niedobór środka uspokajającego.
#bekaztwitterowychjulek #truestory #logikarozowychpaskow

pomyslalalem, ze moze warto zrobic ranking 'brandow', ktore zamiast kojarzyc sie z klasa, to kojarza sie tylko z buractwem. Jest wiele marek, ktore zalozenia maja szczere, produkty dobre, ale ludzie kupujacy bardzo latwo sprawiaja, ze na sama mysl o tym logu, dociera do nas smiech.
Oczywiscie wolny kraj, wolny wybor ludzi i ja o gustach dyskutowac nie chce - wszakze jednemu moga sie podobac tshirty Armani z wywalonym na cala klate napisem EA7, a innych pociaga minimalizm i np. flaga jakiegos Hilfajgera na koszuli to juz jest siara.
Ja zaczne od chyba najbardziej przypalowej marki, ktora wyrosla jak grzyb po deszczu i obecnie w co drugiej kobiecie widze to obrzydliwe logo, torebki czy, co gorsza, zegarki. Mowa tutaj oczywiscie o Michael Kors. Tak, jak absolutnie nie wnikam w to, w co ludzie wskakuja i sie ubieraja, tak tutaj aboslutnie nie pojmuje, jakim cudem, to aliexpressowe cudo jest tak szeroko lubiane. Moze ktos wyjasni?
Pod koniec, zsumuje odpowiedzi i zrobie maly ranking.
Zastosowanie to ma sie do paru tagow, ktore tutaj wymienie:
#zegarki #modameska #modadamska #ubierajsiezwykopem #streetwear
Mysle, ze kazdy obserujacy z tych tagow, niewazne jak bardzo mialby wylane na to, jak inni sie nosza, tak na pewno widzac osoby, ktore kupuja bo drogie, nie patrzac ze brzydkie, paskudnej jakosci, tandetne - robia markotny wyraz twarzy.
I, uprzedzam, nikogo nie obrazamy.
Komentarz usunięty przez autora
@rskkk: jakbym siebie widzial - mi naprawde nie chodzi o to by byc no logo, ale wlasnie te napisy boss, czy wywalony ralph na calej klacie, to moim zdaniem tandeta i szukanie atencji poprzez pokazywanie piemiedzy.
Ja tam wszystko bym ubral, gdyvy nie wygladalo jak jakas tania chinska kolorowa pelerynka, z logiem wiekssym niz male ego noszacego.
źródło: comment_VkHTe4HzBxA5DWiWxnXiPTDNlwGFAQmi.jpg
Pobierzźródło: comment_EggIhX89npDKyJqgYKqCsjY1H899TyUD.jpg
PobierzTy musisz tutaj trollowac.