Wpis z mikrobloga

Dobra i zimna wódeczka na mój koszt #zadarmo!

Z racji tego, że mój różowy zbliża się do końca swojej przygody ze studiami potrzebuje zrobić ankietę wśród #studenci (niezależnie od tego gdzie znajduje się #studbaza). Każdy Mirek lub Mirabelka, który spełnia ten warunek i chce powalczyć w tym #rozdajo proszony jest o wypełnienie tej ankiety, a na jej końcu wpisanie swojego nick'u z Wypoka.

Sama ankieta może zająć Wam dosłownie kilka minut, przez co oferta otrzymania za #pomoc 0,5l pysznego Absoluta jest chyba całkiem spoko. Wśród pytań znajdziecie m.in. #pytanie o #piwo oraz o #seks, a więc tematy bliskie sercu każdego użytkownika serwisu ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Link do ankiety: Ankieta

Losowanie wśród zgłoszeń odbędzie się w niedziele o 19:30, a wyniki opublikowane w komentarzu w tym wpisie dlatego zawołam wtedy plusujących.

Miłego dnia!
Thiiin - Dobra i zimna wódeczka na mój koszt #zadarmo!

Z racji tego, że mój różowy...

źródło: comment_ubvJEmhgS5ILwSStMDZQ4YQowBgzSPsb.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
@Thiiin: Jak dla mnie trochę zbyt zawężone opcje wyboru, pytania stawiają nas w konkretnych sytuacjach i dają tylko dwa wyjścia. Czasem jest też zbyt mało szczegółów. No i niektóre sytuacje są bardzo abstrakcyjne, odpowiadanie na nie siedząc przy kompie nie oddaje tego toku myślenia, którego używalibyśmy w tej konkretnej sytuacji naprawdę.
  • Odpowiedz
@Thiiin: brakuje mi w ankiecie kilku jakiś pośrednich odpowiedzi. Czasem są to dwie skrajności w których wybrałbym co innego niż jest zapisane w odwiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Thiiin: podpisywanie się pod ankietą (w postaci nick'a z wypoku na końcu) zaburza wiarygodność odpowiedzi bo wypełniający przestaje być anonimowy. Chętnie wziąłbym udział w losowaniu nagrody, ale nie mam zamiaru zostawiać swoich danych z nick'iem.
  • Odpowiedz
@Siotson w pełni rozumiem ale nie widziałem innego wyjścia żeby zebrać osoby, które faktycznie pomogły, a które jedynie kliknęły w plusa bo zobaczyły że coś jest do wygrania. Mogę jedynie zapewnić, że te nicki będą wykorzystane tylko do losowania alko i usunięte zaraz po, bo po prostu nie wnoszą absolutnie nic do ankiety.

@GuziQ @kamil_snk dzięki za podpowiedzi! Ankieta jest już klepnięta przez promotora i poszła w różne miejsca dlatego trochę za
  • Odpowiedz
@Thiiin: niektórzy po prostu zrobili losowanie z plusów, a ankieta na wiarę. To nabiło kilka tysięcy plusów przez co ankieta została ostro wypromowana i zebrała więcej odpowiedzi. Kto wie, może i tobie się uda zdobyć mnóstwo odpowiedzi, ale ryzyko, że wpis nie będzie odpowiednio wypromowany jest większe.
Ja w obawia o swoje dane nie uzupełnię ankiety bo nie mogę uwierzyć ci na słowo, że nie będziesz tych danych dalej przetwarzał.
  • Odpowiedz
O #!$%@?, niezłe kwiatki - gdzie takie lokaty??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sprzyjało Ci szczęście w grze liczbowej. Możesz całość lub część wygranej kwoty powiększyć. Decydujesz się na:

Umieszczenie pieniędzy w banku na lokacie terminowej, dającej pewność wzrostu w ciągu roku wpłaconej kwoty o 15%.
  • Odpowiedz
@Thiiin: Jeśli ta ankieta potrzebna jest do pracy licencjackiej/magisterskiej to polecałbym skonstruować ją od nowa, bo ta jest zupełnie niemiarodajna. Pole manewru przy odpowiedziach na niektóre pytania jest zbyt małe, a same sytuacje zbyt abstrakcyjne.
  • Odpowiedz