Aktywne Wpisy
majtek_z_zepsutej_krypy +1066
maniek-stary666 +52
Zrobiłem rodzicom lamele z desek które mi zalegały, pociąłem, oszlifowałem, pomalowałem, jak się wam podoba? #chwalesie #remontujzwykopem
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Z racji tego, że mój różowy zbliża się do końca swojej przygody ze studiami potrzebuje zrobić ankietę wśród #studenci (niezależnie od tego gdzie znajduje się #studbaza). Każdy Mirek lub Mirabelka, który spełnia ten warunek i chce powalczyć w tym #rozdajo proszony jest o wypełnienie tej ankiety, a na jej końcu wpisanie swojego nick'u z Wypoka.
Sama ankieta może zająć Wam dosłownie kilka minut, przez co oferta otrzymania za #pomoc 0,5l pysznego Absoluta jest chyba całkiem spoko. Wśród pytań znajdziecie m.in. #pytanie o #piwo oraz o #seks, a więc tematy bliskie sercu każdego użytkownika serwisu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Link do ankiety: Ankieta
Losowanie wśród zgłoszeń odbędzie się w niedziele o 19:30, a wyniki opublikowane w komentarzu w tym wpisie dlatego zawołam wtedy plusujących.
Miłego dnia!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@GuziQ @kamil_snk dzięki za podpowiedzi! Ankieta jest już klepnięta przez promotora i poszła w różne miejsca dlatego trochę za
Ja w obawia o swoje dane nie uzupełnię ankiety bo nie mogę uwierzyć ci na słowo, że nie będziesz tych danych dalej przetwarzał.
Komentarz usunięty przez autora
Sprzyjało Ci szczęście w grze liczbowej. Możesz całość lub część wygranej kwoty powiększyć. Decydujesz się na:
Umieszczenie pieniędzy w banku na lokacie terminowej, dającej pewność wzrostu w ciągu roku wpłaconej kwoty o 15%.