Aktywne Wpisy

Grejt_Sajaman +61
Ale oni są #!$%@? odklejeni, że ja #!$%@? XDDD chłopka się cieszy że jakiś obcy twór będzie ingerował w nasze polskie sprawy. Oni by najchętniej oddali suwerenność do UE
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#bekazlewactwa #lewackalogika #polityka

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego
Związek z różnica wieku 25 lat?
Bez jakichś wstępów i historii w skrócie- ja różowy 24lvl jakieś 8 miesięcy temu niestety (wstyd) wdalam się w #romans z niebieski 49 lvl. Żonaty rzecz jasna. Zaistniało między nami uczucie. Aktualnie praktycznie żyjemy ze sobą. Mój partner sugeruje mi podjąć decyzje czy chce z nim spędzić życie. Chce się rozwieść i nowe życie dzielić ze mną. Kocham go, ale obawiam się tego

Serwer na obsługuje PHP, czy coś na serwerze trzeba konfigurować aby skrypt zadziałał? Są to moje początki i nie wiem gdzie popełniam błąd.
#php
?
Skrypt zaczęty jest prawidłowo od php a kończy się ?
@SomeoneFromPoland: wszystko jest robione jak w książce
wrzucam podgląd kodu
Kosmici mnie uprowadzili - zgłoszenie porwania
Kosmici mnie uprowadzili - zgłoszenie porwania
----------------------------------------------
php
$name = $POST['firstname'] .' ' . $POST['lastname'];
$lastname = $POST['lastname'];
$whenithappened = $POST['whenithappened'];
$howlong = $POST['howlong'];
$howmany = $POST['howmany'];
$aliendescription = $POST['aliendescription'];