Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego wpisu > https://www.wykop.pl/wpis/28160169/obserwuje-od-pewnego-czasu-akcje-mirekszukazony-al/
Krew mnie nagła zalewa jak czytam takie rzeczy na wykopie, dostane teraz fale mega hejtu, bo wykop już dawno wydał wyrok ale #!$%@?

Chłopak się postarał, zagadał do dziewczyny, pociągnął temat, postanowił pojechać do stolicy by spotkać się z nią, a na końcu #!$%@?ł z płaceniem XD Ja wiem, że wypokowa wyrocznia wydała werdykt: OHO HUR DURR GLUPIA ROZOWA NIE CHCIAŁA PŁACIĆ CO TO ZA ZASADA, ŻE TO FACET PŁACI
ale
tak
już
#!$%@?
jest
Na pierwszej randce facet płaci, nieważne czy mu się to podoba czy nie, dziewczyny mają już to w głowach i nic z tym nie zrobisz. Zaczniesz się burzyć na to? to skończysz jak OP. Wiadomo, za chwilę przyjdą obrońcy HURR DURR ALE PRZECIEŻ TAK NIE MOŻE BYĆ, CO TO ZA GŁUPIE NIEPISANE ZASADY
ok może i macie rację, ale co z tego?
Wynikiem jest to, że dalej ochroniarz stojący przy wrotach do krainy przegrywu i #!$%@? nawet nie pyta was o przepustkę, zna was na pamięć

spodziewam się również tekstów ' NORMALNE DZIEWCZYNY TAK SIE NIE ZACHWOUJĄ I JEŻELI DZIEWCZYNA OCZEKUJE TEGO OD FACETA TO SZMACIURA GÓWNO WARTA '
Aż użyję tutaj klasyku " #!$%@? Grucha, w jakim Ty świecie żyjesz "

Ja nie wiem, czy stosowanie się do utartych zasad które są podstawą jest aż takie ciężkie? Ja na pierwszej randce zawsze płacę, ogólnie mam tak w zwyczaju, że płacę za kobiety, ale też już zauważyłem, że często gęsto później one nalegają na zapłatę na drugim lub którymś tam spotkaniu. Sytuacja win-win

ALE NIE, WSZYSCY MUSZĄ POKLASKIWAĆ TAKIEMU ZACHOWANIU MIRKA, BIEDNY MIRECZEK, A RÓŻOWA #!$%@?

No tak, ale co dalej? Chwila współczucia, a potem dalej #tfwnogf i pognebianie mizogomii

Czy to takim wielkim problemem było zapłacenie za głupią pizzę dla świetego spokoju i kontynuowanie randki i NORMALNEJ atmosfery? Czy to było tego warte?

Jak jeszcze OPA rozumiem w kwestii, że nie wiedział jak zrobić to kompletnie nie rozumiem poklasku dla niego od innych, a potem hurr durr płacz, że jestem sam.

Już pomijam kompletnie żałosny akt pisania tego na mirko, wylewaniu żalów, bo mirabelka zablokowała go na facebooku i wiadomosci prywatnych na wykopie. Wcale nie miałeś na myśli tego, aby zwrócić na siebię uwage, aby przeczytała to na mikroblogu, szuaknie totalnej atencji i akt desperacji.

Czekam na totalny hejt i gównoburze, ale czy serio, taka mała rzecz ma znaczenie? Jeżeli tak, to nie dziwie się, że jednym z największych problemów na mirko jest #depresja #tfwnogf #przegryw #stulejacontent i mizogomia

#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #niepopularnaopinia
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rixen:
prostytutki się regularnie badają inaczej wypadłyby z rynku pracy poza tym wieści o chorej divie szybko się rozchodzą a znając życie taka pierwsza lepsza dziewczyna 8/10 z ulicy nigdy się na nic nie badała bo po co.
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: ale to nie chodzi o to, że "tak już jest", tylko o fakt, że to dla laski taki red flag jak facet wyskakuje z tekstem "płacimy po połowie" - bo to może oznaczać, że jest po prostu skąpy. I tutaj już nie ma znaczenia czy to facet czy laska - ciężko się żyje z ekstremalnie skąpymi ludźmi, którzy wszystko przeliczają na pieniądze. Ja zawsze staram się płacić za siebie,
  • Odpowiedz