Aktywne Wpisy

incar +327
Byłem na wschodzie słońca na śnieżce, piękny to był widok. Muszę to powtórzyć kiedyś. Na zdjęciu moment wschodu słońca.
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
#gory #sniezka #karkonosze #sudety
źródło: temp_file1009130159625345894
PobierzMam problem z kondycją w górach i zastanawiam się czy nie podejść do problemu w inny sposób. W górach przy wzniesieniach (np. jakieś podejścia na kamieniach) tętno mocno mi skacze i bardzo się męczę. Gdybym na codzień miał problem z chodzeniem to nie dziwiłoby mnie to, ale po płaskim terenie chodzę bardzo szybko i nigdy nie łapię zadyszki. Zastanawiam się, czy to może kwestia jakiejś grupy mięśni i powinienem nad czymś konkretnie

Krew mnie nagła zalewa jak czytam takie rzeczy na wykopie, dostane teraz fale mega hejtu, bo wykop już dawno wydał wyrok ale #!$%@?
Chłopak się postarał, zagadał do dziewczyny, pociągnął temat, postanowił pojechać do stolicy by spotkać się z nią, a na końcu #!$%@?ł z płaceniem XD Ja wiem, że wypokowa wyrocznia wydała werdykt: OHO HUR DURR GLUPIA ROZOWA NIE CHCIAŁA PŁACIĆ CO TO ZA ZASADA, ŻE TO FACET PŁACI
ale
tak
już
#!$%@?
jest
Na pierwszej randce facet płaci, nieważne czy mu się to podoba czy nie, dziewczyny mają już to w głowach i nic z tym nie zrobisz. Zaczniesz się burzyć na to? to skończysz jak OP. Wiadomo, za chwilę przyjdą obrońcy HURR DURR ALE PRZECIEŻ TAK NIE MOŻE BYĆ, CO TO ZA GŁUPIE NIEPISANE ZASADY
ok może i macie rację, ale co z tego?
Wynikiem jest to, że dalej ochroniarz stojący przy wrotach do krainy przegrywu i #!$%@? nawet nie pyta was o przepustkę, zna was na pamięć
spodziewam się również tekstów ' NORMALNE DZIEWCZYNY TAK SIE NIE ZACHWOUJĄ I JEŻELI DZIEWCZYNA OCZEKUJE TEGO OD FACETA TO SZMACIURA GÓWNO WARTA '
Aż użyję tutaj klasyku " #!$%@? Grucha, w jakim Ty świecie żyjesz "
Ja nie wiem, czy stosowanie się do utartych zasad które są podstawą jest aż takie ciężkie? Ja na pierwszej randce zawsze płacę, ogólnie mam tak w zwyczaju, że płacę za kobiety, ale też już zauważyłem, że często gęsto później one nalegają na zapłatę na drugim lub którymś tam spotkaniu. Sytuacja win-win
ALE NIE, WSZYSCY MUSZĄ POKLASKIWAĆ TAKIEMU ZACHOWANIU MIRKA, BIEDNY MIRECZEK, A RÓŻOWA #!$%@?
No tak, ale co dalej? Chwila współczucia, a potem dalej #tfwnogf i pognebianie mizogomii
Czy to takim wielkim problemem było zapłacenie za głupią pizzę dla świetego spokoju i kontynuowanie randki i NORMALNEJ atmosfery? Czy to było tego warte?
Jak jeszcze OPA rozumiem w kwestii, że nie wiedział jak zrobić to kompletnie nie rozumiem poklasku dla niego od innych, a potem hurr durr płacz, że jestem sam.
Już pomijam kompletnie żałosny akt pisania tego na mirko, wylewaniu żalów, bo mirabelka zablokowała go na facebooku i wiadomosci prywatnych na wykopie. Wcale nie miałeś na myśli tego, aby zwrócić na siebię uwage, aby przeczytała to na mikroblogu, szuaknie totalnej atencji i akt desperacji.
Czekam na totalny hejt i gównoburze, ale czy serio, taka mała rzecz ma znaczenie? Jeżeli tak, to nie dziwie się, że jednym z największych problemów na mirko jest #depresja #tfwnogf #przegryw #stulejacontent i mizogomia
#oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #niepopularnaopinia
bo to się należy. Płacę 200 zł i mam 8/10 + godzinę seksu jakiego tylko chcę
prostytutki się regularnie badają inaczej wypadłyby z rynku pracy poza tym wieści o chorej divie szybko się rozchodzą a znając życie taka pierwsza lepsza dziewczyna 8/10 z ulicy nigdy się na nic nie badała bo po co.
https://www.wykop.pl/wpis/28163297/okay-wiec-w-odniesieniu-do-tego-wpisu-bo-tam-nie-m/
Komentarz usunięty przez autora