Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +101
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

źródło: temp_file4905699570349598946
Pobierz

Jaki linux polecanie na początek zabawy (jako 2 system) poważnie zastanawiam się nad Mint-em lub Ubuntu, odpaliłem sobie ja na cd ale dalej nie wiem na który się zdecydować.
W sumie potrzebny mi on jedynie w mojej pracy jako stabilny system do oglądania filmów i neta (sporo czasu spędzam w roku na statku i wole mieć drugi zapasowy system gdyby Windows się wysypał bo na środku oceanu ciężko czasami coś naprawić ( ͡° ʖ̯ ͡°)).
#linux #komputery #ubuntu #informatyka
73! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SunnO co masz na mysli mowiąc o tym Ubuntu próbowałem wersje 16.04 i 17.10 i strasznie dla mnie się różniły połapać się w nim nie mogłem ale Mint jakiś taki troche jak Windows ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie chodziło mi o to że mint jest według mnie bardziej przyjazny dla nowego użytkownika, nie powoduje takiego szoku no i co najważniejsze - rzadziej mu się zdarza wysypać. Z xubuntu jest podobnie ale i tak zawsze wracałem do polecania Minta na początek xd mam dużo znajomych którzy tak zaczynali a teraz albo dalej mint albo inne archy, manjaro czy inne cuda :p