Aktywne Wpisy
Gours +493
Zgodnie z przewidywaniami - Stanowski zaczyna już deprecjonować Hołownię czy Trzaskowskiego. To jest właśnie ta soft propaganda pisowska. Wszystko tak jak przewidywano.
Btw: wiadomo, na trudne czasy trzeba brać wojskowego, który chwyci naród za mordy xD
#kanalzero
Btw: wiadomo, na trudne czasy trzeba brać wojskowego, który chwyci naród za mordy xD
#kanalzero
Gabrysia002 +7
Ocenicie moj outfit? zdj na priv. Jak masz zamiar hejtowac to daj na #czarnolisto i tyle ;P #przegryw
Widziałem filmy w internecie, czytałem wiele razy o tym jak złotówy mają zabetonowane mózgi. Mam wrażenie, że im się nudzi w tej ich coraz mniej potrzebnej komukolwiek robocie i zwyczajnie szukają na siłę zwady wszędzie. Ale do rzeczy.
Nie bywam często w Katowicach, przynajmniej nie tyle co kiedyś i nie znam dobrze miasta. Tym bardziej, że wyglądało kiedyś inaczej i pamiętam je jak dworzec był dosłownie squotem dla narkomanów.
Zajeżdżam dziś niedaleko dworca i szukam miejsca do parkowania, wszystko zajęte. Przy samym dworcu jest duży płatny parking (na którym skasowano mnie 350pln i muszę to reklamować), a przed nim kilka miejsc do parkowanie skośnego. Wstawiam wam link abyście mogli zobaczyć. Tam gdzie na zdjęciach stoi Nissan Micra stanąłem swoja osobówką. Obok biały bus, dostawczy. Wjechałem nie gasząc silnika i wysiadłem upewnić się czy nie jest to miejsce dla jakiś firm np. bo dziwne, że były wolne, a mandat mocno byłby mi nie na rękę. W tym czasie podjeżdża złotówka i coś do mnie krzyczy przez okno, nie słyszałem co bo hałas więc chciałem podejść i zapytać o co chodzi. Jak tylko ruszyłem to taryfiarz zabarykadował się w aucie i wyciągnął telefon. Okazało się, że nie zauważyłem znaku i był to postój TAXI. Dziwny bo dziwny ale oni tam stają sobie w poprzek tych miejsc. No to zdecydowałem, że zaparkuję na tym płatnym dużym i chciałem wyjechać. Złotówka mnie zablokował i zaczął mi robić zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°) No niech sobie robi ale blokować się nie pozwolę. Zatrąbiłem krótko to odjechał tylko kawałek i liczył, że go przytrę czy coś ¯\_(ツ)_/¯ Wyjechałem jakoś, nie dyskutowałem z debilem bo miałem sprawy do załatwienia.
#!$%@?, sytuacja do rozwiązania w sekundę, problem żaden, a ten na siłę szopkę robi i nerwy psuje. No ale to taka nacja widocznie.
#coolstory #truestory #przemyslenia
https://www.google.com/maps/@50.2587436,19.0198442,3a,75y,220.72h,81.87t/data=!3m6!1e1!3m4!1slUKO8N9bZ0enU1W8nMYQLw!2e0!7i13312!8i6656
Poza tym chyba jeszcze nie widziałem takiego parkingu skośnego dla TAXI, raczej zawsze są to równoległe parkingi, bo po kolei sobie podjeżdżają. Będę chyba musiał się tam przejść przy jakiejś okazji, zobaczyć jak sprawa wygląda
Miejsce gdzie siedza ubery jest na Gliwickiej niedaleko pkt44, na Mlynska koło placu Andrzeja nikt sie nie zapuszcza chyba ze kurs wpadnie to szybko na KR