Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Ale przemyśleliśmy sprawę i nie bardzo chcemy tam mieszkać bo będziemy mieli daleko do pracy. Podpowiedziałem przyszłemu teściowi żeby wynająć je dla studentów. Spdobał mu się ten pomysł i uznał że córka będzie miała dodatkową wypłatę. Także teraz mamy na głowie
urządza się tanio ale muszą być wszystkie urządzenia codziennego użytku (tj. umywalki, kible, prysznic, pralka, kuchnia). Należy zwrócić uwagę na to, aby to nie była jakaś dziadówa ale schludna aranżacja wnętrz. Chodzi o to że syf przyciąga syf a porządny standard porządnych ludzi (nie mylić z jakimś ekstra standardem, ma być po prostu czysto). Jeżeli chodzi o łóżka
Musimy jeszcze sprawdzić ile wynoszą opłaty stałe czy ktoś mieszka tam czy nie, bo jak będą na niskim poziomie to pewnie chwile sobie puste postoi.
@xDrope: @antyperspirant_kulson: narazie z tego co myślałem to zrobić minimalistyczne trochę takie mieszkanie, białe ściany itp + wszystkie potrzebne sprzęty do mieszkania, zmywarka lodówka, telewizor itp i właśnie desing
Więc np o dwie stówy nikt na miesiąc się nie będzie szarpał i generował sobie problemów ze studencikami itp