Aktywne Wpisy
karpiniusz +390
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Davvs +1270

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Zmiany na dzisiaj:
- Nie wiem, czy znają Państwo użytkownika @Gnida84 ,Nie będę oszukiwał, sam go nie poznałem i już nie poznam, niestety, Gnida istnieje już tylko w naszych sercach i umysłach, W grze 1 kwietnia, będzie komunikat, który przypomina o Mirku @Gnida84 .Żyj wiecznie Mirku.
- Poprawiłem błędy, dodałem unikalne powitania dla kilkuset użytkownikach. Unikalne powitanie będzie się też wyświetlać przy odbieraniu idle zysku.
- Dodałem mały easter egg z Bednarzem i namiotem, tajną kryjówką moderacji, niestety, tylko 0.001% użytkownik jest w stanie odkryć ten easter egg, jest on mocno zamaskowany + jest nagroda. W grze będzie pełno takich śmieszków i unikatów.
- Dodałem ptaka, który lata, a o czym ćwierkają ptaszki? Warto zobaczyć na gifie :-} BŁAGAM NIE BANUJCIE. Zresztą, mam to gdzieś.
- Dodałem szkieletora, jest odrobiny szanse, iż przy wejściu do gry, szkieletor się zapadnie ze śmiesznym tekstem, ot taki Chłam na Mirko, że szkieletor wraca do trumny.
- Dodałem trolla, który jest widoczny tylko o 6:00 (odnośnik do mema, w którym nadchodzi dzienna, tekst).
W grze jest pełno lenny face, co do tekstów, to na ten moment są takie śmieszne, ale będą też poważne, mówiące o zbytnim skupianiu się na opinii innych, zbytnim pragnieniu pochwały, sama gra będzie też miała pełno przemyśleń.
Teraz dodaję mały update tworzenia postaci, będzie można dać swój opis, jeśli dajmy tagi atencyjne, to spadnie nam godność człowieka, dajmy na to różowe mogą dać cycki, atencyjny rozowy pasek, dupa, pokazmorde i takie tam, a co mogliby dać atencyjni Mirkowie, ma ktoś pomysł ;p? Jakie tagi kojarzą się Państwu z atencjuszami i atencjuszami? Trzaskam kosomanautę na wzór reszty + dodaję pytania związane z Wykopem (ma ktoś pomysły na pytania)? Nie za często piszę na Mirko o tej grze?
Nie chcesz przegapić ważnych informacji?
Zapraszam do obserwowania tagu #donislawdev co jakiś czas, będą ukazywać się pod nim kolejne podsumowania gier + kolejne projekty, oraz do:
Lista <--- Zapraszam (Wołanie do statystyk z moich gierek, premier moich gier, beta/alpha testy, bez spamu, jest to lista wołania, wystarczy się zapisać).
Gra posiada też własny tag #donislawmirkowanieclicker <-- obserwuj
Facebook
Twitter
Zapraszam też do sprawdzenia moich innych gier:
Moje Inne Gry
Przepraszam za jakość gifu, był on robiony z wersji gry na Windows, coś program popsuł wygląd. Na pocieszenie dodam, iż gra lepiej brzmi, niż wygląda( ͡° ͜ʖ ͡°). Część ekranu jest ucięta na gifie.
#wykop #gry #heheszki #humorobrazkowy
Info o projekcie:
Niestety obrazek posiada prawa autorskie :-}
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia, jeśli chodzi zaś o samą idę tego obrazka, to będzie ona obecna w grze :-}
@DonislawDev: Niewątpliwie. Jednak czy jego licencja uniemożliwia użycie go w grze?
Kto to wie, dodatkowo wygląd tego Pana, kojarzy się z Niemcami, hitlerem. Ciężko byłoby zlokalizować autora tego mema.
@DonislawDev: W końcu to GrammarNazi.
Ponieważ krąży on po internetach od dość dawna zakładałbym, że należy już do domeny publicznej. Inaczej jego autor już dawno by się upomniał o należne honory.
Co to za pytanie.
Tak(raczej nie w całości) + będzie jako ryzykowna akcja xx% szansy na ban %xx szansy na atencje., dodatkowo, wielu użytkowników ma ją jako powitanie (w sensie cześć) ;p
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia :-}