Wpis z mikrobloga

• 0
@WideOpenShut: o kurde. Jak na 1 raz to kozacko :D mój pierwszy raz z tabletem wyglądał sporo gorzej. Ale ja w ogóle mam złą technikę rysowania do tego, by to dobrze wyglądało narysowane na tablecie :) co rysowalas wcześniej?
  • Odpowiedz
@WideOpenShut: robi wrażenie :) Bardzo delikatnie cieniujesz swoją drogą. I widać, że łatwiej ci będzie chyba przenieść się na tablet niż mi. Wracam właśnie do rysowania po paru latach i pluję sobie w brodę, bo zostawiłem u rodziców tablet graficzny ;_;
  • Odpowiedz
@Zoxico: kolega mnie ostatnio okrzyczał, że "boję się" cieniować bardziej zdecydowanie. A ja po prostu tego nie lubię. Ja żałuję, że nie poświęcam na to tyle czasu ile bym chciała :<
  • Odpowiedz
@WideOpenShut: niepotrzebnie :) to żadna wada, tym bardziej, że to, co powinno być ciemne u ciebie jest takie jak być powinno. No ja żałuję, że nie skupiłem się na tym parę lat temu, kiedy miałem szansę rozwinąć to na tyle by móc szukać teraz pracy z tym związanej. No ale rysuję tak czy siak na takim poziomie, który mnie zadowala, więc dużo nie straciłem :D
  • Odpowiedz