Aktywne Wpisy
koronawirus +1014
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +48
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Robicie coś z osobami odwołującymi rezerwacje w ostatniej chwili przed wyjazdem? Ostatnio t jest jakaś plaga. Dlaczego nie można im wystawić opinii/komentarza? Zostaje tylko możliwość zgłaszania użytkownika, ale pytanie czy coś z takimi zgłoszeniami w ogóle robicie.
Następne to dlaczego nie można zgłosić jednego użytkownika za dwie rzeczy, np. dana osoba po zarezerwowaniu miejsca nie pojechała ze mną bo się nie skontaktowała w żaden sposób. Ja wybierając jej numer podany w blabla słyszę tylko ze nie ma takiego numeru.
#blablacar
Każde zgłoszenie jest przypinane do właściwego konta, nic nie ginie.
Szczerze to bym się bał swoim autem tak wozić ludzi, na stówę tak dosyć sporo osób kradnie auta...
@Sniezny_Koczkodan: trzeba być skończonym idiotą, żeby myśleć o kradzieży auta z blabla, gdzie serwis ma naprawdę bardzo wiele danych osoby rezerwującej. Serio-serio.
Przyjechał auto i zostawił dowód osobisty i tak dalej. Myślę, że na nowym fajnym aucie zarobiłby więcej, a Ty straciłbyś też sporo, bo tracisz dokumenty i jeden zestaw kluczyków, de facto AC nie działa.