Aktywne Wpisy

Pan_Kerfus +97
Dzisiaj w Biedronce spotkała mnie miła niespodzianka. Chciałem zrobić zakupy i kupić m.in. mleko na promocji. Byłem w sklepie o 6:20, żeby mieć większe szanse na zakup produktów, które szybko znikają. I zauważyłem 2 osoby, które zaparkowały do 3 wózków sklepowych wszystkie kartony mleka, które było na promocji - cała paleta. I jakie było moje miłe zaskoczenie, gdy kasjerka im powiedziała, że klientów hurtowych nie obsługują przy kasach tradycyjnych. Mieli do wyboru
źródło: temp_file347881473182252439
Pobierz
youngP +363
beka z tego matiego xdd
źródło: 2024-02-07_18h42_15
Pobierz

#telewizory #lg #samsung #sony #panasonic
Który producent najlepszy i dlaczego?
Gdybym
@cysterna: jak wychodzą jakieś nowe aplikacje to masz pewność, że będzie na samsunga. I tak żeby na Panasonicu mieć netflixa to musiałem przywracać ustawienia fabryczne, zmieniać strefę zamieszkania, itd. Okej, teraz netflix już jest w Polsce, więc raczej wspiera Panasonica, ale to przykład. Ale to samo było z ustawieniami cyfrowego polsatu, bo miałem specyficzny odbiór kanałów(moduł cam ci+) i oczywiści CP wspierał milion telewizorów Sony i Samsunga, a żaden Panasonica czy Philipsa.
Tak więc jeżeli kupujesz telewizor również z powodu opcji smartTV, multimediów - nawet tych podstawowych jak Skype, Youtube to może się okazać, że w mało popularnych markach po prostu te aplikacje przestaną z dziwnego powodu działać. W------m się strasznie, bo kupując nowego Panasonica Skype działa, mój miał nawet na pudełku wielkie SKYPE, itd. Specjalnie z tą lepszą kamerą do video rozmów wziąłem, żeby z rodziną rozmawiać, a tu nagle po dwóch latach ciul, sory, nie będzie wspierany, suport to samo - przestaliśmy wspierać. Jak mi odbiorą netflixa to sprzedaję tv. Soft niby super, Panasonic rozpoznawanie mowy, twarzy, drugi extra pilot. Tylko to wszystko od początku muuuliło. Znajomy w tym samym czasie kupował w podobnej cenie Sony i śmigał aż miło. I żeby nie było, że wyolbrzymiam. W media expert dadzą ci pilot i możesz się pobawić, zobaczysz który