Wpis z mikrobloga

@ScaRRyMaN: 300 - 500 zł na same głośniki
wiem, że powinienem zainwestować w lepsze radio ale nie chce psuć wyglądu wnętrza i mam dylemat, czy wkomponować jakieś ładne radio 2 din kosztem uchwytu na kawę, czy coś sprytnie przykombinować z oryginałem. tzn zostawić przyciski, wyświetlacz i obudowe a wsadzić lepsze bebechy z jakąś majestatyczną przetworą dzwięku ;p ale to już koszt byłby nieziemski
  • Odpowiedz
@ScaRRyMaN: gdybym miał to nie byłoby pytania :D bo fabryczny bose brzmi moim zdaniem b. dobrze :D
w seryjce no cóż bas podbity brzmi sztucznie góry nie ma wcale środek też jakby chciał a nie mógł ;_; chce wymienić komplet 6 głośników
  • Odpowiedz
@zmudeg: po ile teraz chodzą używane zestawy? :D Może to będzie dobre wyjście? jak nie to może pójść w produkty GroundZero (a najlepiej w JL Audio) + wzmacniacz, może być mac audio. Masz małą budę więc wystarczy mniejszy głośnik z odpowiednią skrzynią. Do tego możesz dołożyć jbl z wyższej półki w drzwi
  • Odpowiedz
@ScaRRyMaN: jak już zainwestować to wole nowe :P tylko kurde ciągle mam dylemat co z tego, że głośnik potrafi zagrać pięknie skoro radio nie wygeneruję takiego sygnału... Obecnie mam transmiterek FM jakiś tani. w Clio ojca dzwięk jest fantastyczny, ale tam właśnie radio robi robotę bo głośniki tylko 4 ;c
  • Odpowiedz