Wpis z mikrobloga

@Gensek: No, wiele osób które wpłacały ETH na kontrakt EOS, pisały że dostaje się 50% tego co miały dostać, jakoś to było uzasadnione, ale finalnie tego nie zrozumiałem i dałem sobie spokój z tym projektem.
za 9h kupcow z oficjalnej dystrybucji bedzie wiecej bo wlasnia tak mysla, ze w oficjalnej dystrybucji kupia taniej i przeprowadza arbitraz. Raz sie uda a raz nie. EOS z oficjalnej dystrybucji moze byc przelany na portfele dopiero po zakonczeniu okresu bierzacej dystrybucji czy za ponad 9h. Zobacz wczesniejsze okresy, cena byla ,,zblizona"
@Gensek: Hmm, ciekawe czy gdzieś jest rozpiska, do jakiej ceny z oficjalnej dystrybucji dochodziły poprzednie "periody", bo dopóki nie dobiją do 2$ z oficjalnej dystrybucji, to spoko arbitraż z tego można robić.

Tylko ciekawi mnie te info o tym, że 50% tokenów się dostaje.. Ogólnie strasznie zawiły ten EOS.
@MelomanBTC: a to 50% jest dziwne. Ja otrzymalem 100% tokenow z jak bralem udzial w crowdsale, Jeszcze teraz policzylem na kalkulatorze czy wszystko ie zgadza i jest OK. Moim zdaniem to info jest nieprawdziwe.
Potem muszę doczytać, jak otrzymać te EOSY po zakończeniu "crowdsale", bo tam też pogmatwane :)

@MelomanBTC: Uzywasz opcji claim z zakladki ontracts w MEW. Jest to opisane krok po kroku na stronie EOS. Pamietaj ze przed nami jeszcze ze 120 okresow a EOS jest po powaznych wzrostach miesiac temu byl po $0.5 dzisiaj juz $2.5