Aktywne Wpisy
mirko_anonim +54
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +115
Przestroga!
Około 7 miesięcy temu byłem na rozpoczęciu leczenia kanałowego u dentystki, która otworzyła mi zęba, wsadziła trucizne czy tam #!$%@? wie co i go zamknęła. Wiedziałem, że powinienem dokończyć leczenie jak najszybciej. Po około 1,5 miesiąca to wypadło z zęba,więc był jakby pusty w środku, co było kompletnie bezbolesne. Ciągle przekładałem sobie wizytę z własnego lenistwa lub chwilowego braku pieniędzy BO PRZECIEZ NIE BOLI WIĘC SIĘ NIE SPIESZE
Dzisiaj w pracy niespodzianka. Jem bułkę, ząb pękł w #!$%@?. Panika, zawał, wsiadam jadę do dentysty. Dentysta mówi, że ząb nie jest do odratowania. Opcje? Dwie. Aparat, który przepcha mi inne zęby tak, aby zakryły dziurę albo wstawka za 3-5 koła. Zapytałem, czy nie można samej korony za mniejsze koszta to dowiedzialem sie ze nie. Właśnie siedzę w domu i płaczę, bo mam #!$%@? 20 lat a nie mam dolnej lewej piątki I TO PRZEZ WŁASNĄ GŁUPOTĘ.
Nie wiem #!$%@? chyba na raty wezme ten implant za 3 koła i bede go spłacać dwa lata.. Pozdrawiam i nie olewajcie dentysty :(
Komentarz usunięty przez autora