Aktywne Wpisy
przeczki +11
Pytanie do zaznajomionych z tematem. Taki pistolet będzie ok do jakiejś podstawowej obrony w razie W? Jeśli nie to dajcie jakieś propozycje co kupić bez zezwolenia #wojna
CosyGrave +1491
Daj plusa, a dowiesz się, gdzie trafisz podczas wojny z Rosją:
1. Metro w stolicy
2. Piwnica wujka foliarza
3. Bunkier pod CPK
4. Nie żyjesz
5. Baza hitlera na antarktydzie
6. Składzik na miotły Kolonki
7. Belweder Kononowicza
8. Mieszkanie Emila Czeszki
9. Jaskinia na podlasiu
10. Krypta 2137 od Vault-Tec
#ukraina #rosja #wojna #fallout #heheszki
1. Metro w stolicy
2. Piwnica wujka foliarza
3. Bunkier pod CPK
4. Nie żyjesz
5. Baza hitlera na antarktydzie
6. Składzik na miotły Kolonki
7. Belweder Kononowicza
8. Mieszkanie Emila Czeszki
9. Jaskinia na podlasiu
10. Krypta 2137 od Vault-Tec
#ukraina #rosja #wojna #fallout #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Będę na wiosnę szukał sobie moto. Skłaniam się w stronę jakiegoś nakeda lub jakiegoś żwawego turystyka, bo będę jeździł głównie po mieście i trasy <200km. Przesiadka z XJ900S Diverson.
Budżet 8-10 kPLN. Póki co brałem pod uwagę XJ6, SV650 (może SV1000 ( ͡º ͜ʖ͡º)), kawę ER6n, CBF600, może FZ6 (ale tu chyba ciężko z budżetem?).
Fajnie jakby było z ABS, no i oczywiście na wtryskach.
Im mniej podatne na kosztowne awarie i wysokie koszty eksploatacyjne moto tym lepiej.
Co myślicie, może macie jakieś sprawdzone oferty albo dealerów?
#motocykle #motomirko
F4 nie jest na wtryskach. F4i powinno się dać za 10k kupić, pytanie tylko jak będzie ze stanem (nie śledzę rynku, nie znam dokładnie cen, wiem ile kosztowały jak ja kupowałem).
@gerard-kowalski: nie kojarzę by Honda miała jakieś nieudane modele :P Niektóre mają swoje bolączki, ale z reguły są to mniejsze
@gerard-kowalski co do horneta, to od początku sezonu jak go kupiłem wymieniłem tylko regulator napięcia (standard u hondy) i akumulator (tu była jakaś dziwna historia - raczej incydentalny przypadek).
Wersje na wtrysku zaczynają się od 2007 r. - taki też posiadam. Ogólnie jeśli już na niego marudzę, to raczej ze względu na fakt że mam nakeda niż ze względu na model. Po całym sezonie moja opinia jest taka że Hornet to
Najwięcej zabawy będzie z KTM.
Kawasaki Z750 jest super.
Sv650 tez się całkiem sprawdza. Wąskie wygodne w korkach.