Wszystko wyschło więc mogłem złożyć :) i chłopak nie siedzi na klockach
Gąski za mocno wiszą, ale co miałem pięknie przymierzone to d--a farba nie pozwoliła dopiąć i musiałem dodać po ogniwku. Jakby się kto pytał to przednie koła się obracają, a gąski mogę zawsze zdjąć.
@Wolvi666: gąski ogniwowe? bo nie wyglądają na gumy tamiyowskie...kół niezwaszowałeś i są jakieś płaskie takie;/ btw one też nie powinny miec jakiegoś kamuflażu zrobionego? Będziesz dokładał rdze na tłumiku?
@kozaqwawa: Wash właśnie skończyłem... bo wypok nie działał... Co do kamo to jedne miały inne nie miały... a w ogóle to po co malować coś co jest zawsze błotem u-----e albo zakryte trawą na łące, albo przez zboże na polu. Co do pigmentów to albo jutro je ruszę albo w czwartek.
@Wolvi666: no niby tak ale na tych fotach to takie czyste ze az swiecą :) w moim tłumik był light rustem a potem duneklgelbem+chipping medium dopiero i go tak podrapałem troche
@kozaqwawa: Bo to eksponaty muzealne... chodzi mi o kolor kół. Tak jak mówiłem jedne miały inne nie... Co do wydechu to polecę najpierw olejnymi brąz i na mokrą jeszcze farbę pomarańczowy pigment i jak wyschnie to delikatny czarny wash. Teraz jak mi wyschnie wash to oberwie suchym pędzlem. Wydechu jeszcze nie robiłem bo czeka mnie lakierowanie i na nim zrobię dot filtr i go przykryje satyną. I dopiero wtedy zrobię
Wszystko wyschło więc mogłem złożyć :) i chłopak nie siedzi na klockach
Gąski za mocno wiszą, ale co miałem pięknie przymierzone to d--a farba nie pozwoliła dopiąć i musiałem dodać po ogniwku. Jakby się kto pytał to przednie koła się obracają, a gąski mogę zawsze zdjąć.
źródło: comment_7AQiTQrHKHSl8FO0i32g1pZVymxgVuQ1.jpg
Pobierzźródło: comment_NaGO9VFVUZCxfA7UAjc6Ifunwlhp0DCm.jpg
Pobierzźródło: comment_ZlB3GT2as2QiLGyyG2vqTHJqVZPfoW2W.jpg
Pobierzźródło: comment_55w4evFedCrvi5LiYquVWJASqZEb5O7q.jpg
Pobierzźródło: comment_A8rz41CVug3vaZ1AgBtoSRUtOWEiPUNM.jpg
Pobierzźródło: comment_zlPrCD5p7PIIUJ3ullkmlL5xFas8ewh0.jpg
Pobierzźródło: comment_EAh145ARjtlSBjDseCYDkhDleO7lXIX4.jpg
Pobierzźródło: comment_eVkUTYtKuiH1OhYx9TSYMAhYH0oipJCJ.jpg
Pobierzhttps://youtu.be/E0f1MVUb5TA?t=271