Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +303
No heloł
Kapitalista777 +150
Peowcy w partyjnej ekstazie - zasrali cały Wykop, bo Joński zadał świadkowi tendencyjne, pozamerytoryczne pytanie. W sumie ich poziom.
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Ludzi bardziej rozgarniętych interesuje kiedy wreszcie Joński wytłumaczy się ze swojego zaangażowania w rosyjską operację specjalną na polskiej granicy.
#polska #wojna #ukraina #4konserwy #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Kot ma się dobrze, jeszcze tego samego dnia po zamieszczeniu wpisu gorączka spadła. Potem były jeszcze problemy z gojeniem rany po wypadku i długie podawanie bolesnych zastrzyków które bardzo dobrze znosił ale w końcu wyszedł z tego.
Zdjęcie może kiepskie bo cały czas jest w ruchu ale jak najbardziej aktualne. Benc
#pokazkota #smiesznykotek
Jeszcze dodam że kot nawet nie jest mój a rodziców. Tak się złożyło że rzuciłam prace i przyjechałam do domu rodzinnego. Na szczęście dla kota - spędziłam przy nim cały tydzień, noc i dzień. Noce oczywiście nieprzespane ale chyba przekonałam się do kotów.
Stwierdzenie psy > koty już nie jest już dla mnie takie oczywiste.
Przy bolących zabiegach: wsadzanie termometru w zadek, wyciskaniu ropy z rany, zastrzykach wył z bólu
@Dymass @mucio @Panteraa @Fatalek @Martix @mahisna @Zygol12 @ronette @heater @PodwozieByloZle @Endr3w @pkoneman @satiata @choleryk
@CoJaRobje @DohnJoe @pjakubov @Asgareth @Harris @erln @franiu9 @lunaria @martuch @kissmybattery @KamilWrona @czwaruga @ksiezyc_w_siatce @ranbou @Lotczyk @Jabud @Vilyen @hematoksylina @Heart
@malkovsky97 @fuechsinn @elpoliko @dorotka-wu @franaa @disko3000 @kinodebongo @Twinkle @stefoland @toodrunktofuck @orfan @Stylerhar_ @Lunaotic @MacDouglas @ewoznasion @karsett94
! @Zuler @metanol@ Bedzieco@ PaulBearer@ Anannanke@ 13Mateo@ Sgori@ BenAffleck @PC27 @skitty @nieDajcieSieZacipowacLewakom
Też nie lubiłam kotów, póki nie poznałam tego jedynego, mojego <3