Aktywne Wpisy
peter-sobieraj +31
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
darknightttt +5
Mirki, ostatnio moje życie to ciągły stres, jestem okropnie znerwicowana, kiepsko śpię, a to wszystko przez byłego chłopaka. Byliśmy razem 2,5 roku, to ja zakończyłam nasz związek, bo on nieco za dużo pił. Rozmawiałam z nim z milion razy, prosiłam go, żeby przystopował, ale on zaczął pić po kątach, wychodził np do piwnicy po coś, a jak wracał już czułam od niego wódkę :/ Mam 24 lata, on jest 3 lata starszy i nie chciałam tracić nerwów i zdrowia, mimo, że okropnie go kochałam, ale on mnie chyba mniej skoro nawet na obiad do moich rodziców przychodził zakręcony, a mi było wstyd i modliłam się, żeby ojciec nic nie zauważył.
Jak już zerwałam i się wyniosłam (pół roku razem mieszkaliśmy) to dowiedział się od znajomych gdzie mieszkam, zaczął przychodzić, prosić mnie, błagać, albo obrażać mnie, wyzywać, wyśmiewać. Zaczął mieć jakieś manie, że na pewno go zdradziłam i dlatego zerwałam, że uciekłam jak szczur. Potem zaczęły się groźby w stylu "zabije się przez ciebie suko", nigdy nic nie zrobił, ale czasem ze szczegółami opisywał mi co sobie zrobi.
To trwało tak z 4-5 miesięcy, ustało. Potem zaczęłam się z kimś spotykać, niestety tak się stało, że spotkaliśmy kiedyś byłego, powiedział cześć i poszedł dalej. Niestety potem mu odwaliło, zaczął wypisywać do mojego obecnego faceta ze szczegółowymi opisami tego co robiliśmy w łóżku, wyśmiewał go jakimiś wieśniackimi tekstami w stylu "jak ci smakują jej usta po moim #!$%@?". Facet go zablokował, ale ten narobił kont i wypisywał do mnie, do niego, potem też do mojej rodziny, tata nie wytrzymał i napisał mu, że lepiej, żeby go na ulicy nie mijał, bo dostanie wpieprz jaki zapamięta do końca życia, ale on np do taty pisał, że "wychował niezłą #!$%@?", mamie smsy w stylu czy jest dumna, że taką szmatę z siebie wysrała. Rodzice poblokowali, po wiadomości taty przestał do nich pisać, sporadycznie sms, czy dwa z obcych numerow, które potem od razu były nieaktywne, więc podejrzewam po prostu, że jak był bardziej pijany.
Na ten moment były wypisuje do mnie i mojego faceta naprawdę obrzydliwe, okropne rzeczy. Wypisuje do mnie różne rzeczy, najbardziej jednak boję się kiedy pisze "mam nadzieję, że ta twoja #!$%@? umie sie bic, bo przyda mu sie niedlugo", po prostu martwię się o mojego faceta, który jest na skraju wytrzymania psychicznego. Raz były spotkał mnie na ulicy, podszedł i napluł mi w twarz, nikomu nie mówiłam, bo mi wstyd, a kiedy to zrobił i po prostu odszedł wmurowało mnie. Facetowi się boję powiedzieć, bo w końcu były zbierze oklep, a on będzie miał potem problemy.
Ma ze dwa moje zdjęcia w bieliźnie, grozi mi dodaniem ich na strony z numerem telefonu.
Były nigdy się tak nie zachowywał, dopiero po rozstaniu zaczął robić takie rzeczy. W związku nigdy mnie nie obraził, źle nie potraktował, tylko po prostu pod koniec pił i miał mnie gdzieś. Tym bardziej jestem w szoku, nie sądziłam, że mógłby się tak zachować.
Chcę to zgłosić, tak myślę, ale czy w ogóle mam szansę, że coś to da? To w końcu "tylko" internetowe "zaczepki", w dodatku na ten moment wszystkie z fałszywych kont. Boję się, że mnie tam obśmieją, że powiedzą, że wyolbrzymiam.
Jestem zmęczona tą sytuacją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zwiazki #gownowpis
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Jak cie będą próbowali zbyć to zapytaj coś w stylu, że jak cie były zabije to tez będą tak lekko podchodzi do tematu.
Konta to nie problem akurat bo technicy ustala skąd były wysyłane wiadomości tylko machina musi ruszyć.
Mam nadzieję że to zarzutka, bo przykro patrzeć jak bardzo ludzie nie radzą sobie w życiu.
To na pewno użytkownik spod tagu #przegryw albo #stulejacontent