Aktywne Wpisy
mrwilder +26
AnimeRPG +15
Faceci, konfiarze i pisowcy broniący zboczeńca-księdza-pedofila reprezentują ten sam poziom którzy reprezentowali kolorowi, lewicowcy i liberałowie broniący Simona Molla(który zarażał #p0lka HIVem) i George Floyda(który dźgnął nożem kobietę w ciąży)
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
#blackpill #4konserwy #neuropa #konfederacja #niebieskiepaski #rozowepaski
Trochę się zawiodłem na ich Tormencie, ale i tak na tle konkurencji to jeden z najlepszych cRPG tej obok Age of Decadence i obu Divinity.
Zresztą, okno dialogowe, a przede wszystkim liczba możliwych odpowiedzi, z oczywistą możliwością rozważenia maszyny, mówi samo za siebie. Aż mi się Fallouty przypomniały. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajnie by było jakby pociagnęli tego Tormenta, z uwzględnieniem poprawek oczywiście.
#crpg #gry #torment
Gra miała jedną z najciekawszych lokacji od lat (Bloom), ale niestety sukcesu nie odniosła. Bard's Tale podejrzewam, że też zbyt dobrze się nie sprzeda i na jakiś większy zysk szanse ma tylko Wasteland 3. Mam nadzieję, że na tych grach się nie skończy, bo wśród studiów AA zostały tylko Larian i inXile
@Bethesda_sucks: niestety muszę się z tym zgodzić. Pilarsy to taki upośledzony brat Badura i o ile Badur był w swoim czasie nowością, oraz miał dobre postacie i nie najgorszą fabułę, tak w Pillarsach nie ma ani nowości, ani dobrych postaci, ani nawet dobrej fabuły, o mechanice nie wspominając.
Pograłem trochę na piracie, żeby sprawdzić jak gra wygląda przed ewentualnym kupnem, ale
Komentarz usunięty przez autora
Wcześniej, przed premierą T:ToN, spotkałem się na Codexie z popularnym tam stwierdzeniem, że tak naprawdę mamy trzy Tormenty:
-Planescape: Torment (ofc)
-NWN 2: Maska zdrajcy
-KOTOR2
Sam uważam, że coś w tym jest.
Biorąc
@wielooczek: wątek zrozpaczonej matki mnie nie ruszył wcale, a niezłomnego zawsze zostawiałem w twierdzy, bo mi się nie podobał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zabrakło tam moim zdaniem opisu świata gry. W Morrowind zrobili to doskonale, bo prawie
@bitchnuts: Jest słabe, wynudziłem się strasznie i bardzo szybko odinstalowałem. Walki to była droga przez mękę, nienawidzę RTwP, a w tym wydaniu było gorzej niż źle.