Aktywne Wpisy
Headcrab_B +71
My tylko chcemy wysłać was na śmierć. Czy naprawdę wymagamy od was tak wiele?
#wtf #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #pieklokobiet
#wtf #bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #pieklokobiet
Poldek0000 +145
#ciekawostkihistoryczne
Czemu schody były lewoskrętne? Aby broniący "wieży" mogli brać zamach , za to Ci z dołu mieli to mocno utrudnione + ciężko zachować równowagę.
Czemu schody były lewoskrętne? Aby broniący "wieży" mogli brać zamach , za to Ci z dołu mieli to mocno utrudnione + ciężko zachować równowagę.
Komentarz usunięty przez moderatora
W głowie osoby zdradzonej to zawsze zostanie. A zdradzający/a miał jakiś powód, żeby to zrobić, więc coś jest nie tak i jest duże prawdopodobieństwo, że to się powtórzy. I żadne "szczere" rozmowy tu nie pomogą. To koniec, tylko odwleczony w czasie.
Ja tak żyje z moim #rozowypasekrozowypasek
Oczywiście nie bylo łatwo, wymagało to dużo cierpliwości z obu stron, jednak stwierdziliśmy że nie umiemy żyć bez siebie. I jesteśmy teram z pewnością silniejszą parą niż wcześniej.
Rok po mojej zdradzie się jej oświadczyłem i obecnie planujemy wspólną resztę życia.
Of kors gdybym mógł cofnąć czas to nigdy bym tego nie zrobił, gdyż naprawianie tego było najtrudniejszą rzeczą jaką z jaką w życiu
@perkaman: zgadza się, więc xDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@Nadia_Szkoplandia: CZYLI NIE WIEM ALE SIĘ WYPOWIEM