Wpis z mikrobloga

@Nadia_Szkoplandia Nie rozumiem jak można wybaczyć komuś zdradę. Trzeba mieć jakąś zasadę i jej się trzymać. Zdradził/a raz zrobi to i drugi ,nawet jeśli się wybaczyło to tym bardziej. Bo wtedy okazuje się swoją słabość. Ea tam wybaczył/a mi to i wybaczy drugi raz. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Ten kto zradza nie jest wart nawet splunięcia. Człowiek kalejdoskop ze zwchniętyk kregosłupem morlanym. Jest takie prymitywne powiedzenie. Jak
  • Odpowiedz
@siemando: Tak, życiowa. Razem około 10lat, zaręczeni xD A teraz status razem. Na pytanie czy go kocha odpowiada zdawkowo "nie wiem, zobaczymy jak to będzie, na razie się stara". Oczywiście typ na kilka dni z inną wyjechał, telefon, lament, pocieszanie. Szkoda strzępić ryja xDD
  • Odpowiedz
@potocko można.

Ja tak żyje z moim #rozowypasekrozowypasek

Oczywiście nie bylo łatwo, wymagało to dużo cierpliwości z obu stron, jednak stwierdziliśmy że nie umiemy żyć bez siebie. I jesteśmy teram z pewnością silniejszą parą niż wcześniej.

Rok po mojej zdradzie się jej oświadczyłem i obecnie planujemy wspólną resztę życia.

Of kors gdybym mógł cofnąć czas to nigdy bym tego nie zrobił, gdyż naprawianie tego było najtrudniejszą rzeczą jaką z jaką w życiu
  • Odpowiedz
  • 1
@potocko być może to zależy od osobowości tego, który ma wybaczyć + "tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono, ale ja uważam, że nie da się. We mnie by to siedziało juz zawsze, nieważne jak bym się nie starała o tym zapomnieć.
  • Odpowiedz
@potocko: No sorry, ale jesli sex z jakas obca osoba jest dla kogos wazniejszy niz zaufanie i uczucia partnera to taka osoba jest nic nie warta. Nigdy w zyciu bym nie zdradzil osoby, ktora mi zaufala i gardze ludzmi ktorzy zdradzaja. Jak nie czujesz sie szczesliwy w zwiazku to miej godnosc i odejdz, a nie marnujesz czyjs czas.
  • Odpowiedz