Aktywne Wpisy
![rav3k](https://wykop.pl/cdn/c3397992/rav3k_pxB6yvQ3W1,q60.jpg)
rav3k +116
Rozwala mnie w wykopkach to, że jak ktoś zacznie coś hejtować to już leci lawina hejtu, nie mająca żadnego sensu, żadnych argumentów, nic. Po prostu hejt i beka bo tak jest teraz fajnie. Ludzie nie myślą sami tylko tak jak jest "modnie" żeby nie być odrzutkiem społeczeństwa gdzie 70% to idioci. W wywiadzie z dudu były pytania mocne a wymijające odpowiedzi dudu punktował i Mazurek i Stanowski. Były też takie normalne typu
![upodlator](https://wykop.pl/cdn/c0834752/4d8605357ad0eb780e262a3621902990b00981cd9bb0ae47ef854528a278fcf5,q60.jpg)
Czy to ja jestem #!$%@??
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
Macbooki #!$%@? mnie prądem (m1 i m2 air), zarowno na fabrycznej ladowarce jak i ladowarkach GaN Ankera i Satechi (chyba 60w i 165w). Z iPhone jest to samo. #!$%@?ą w domu i na wyjazdach. Obecnie jestem w hotelu i tu #!$%@? mnie tak, ze czuje kopnięcie jakbym sie naelektryzował kocem za kazdym razem jak biore telefon lub maca do reki. Wczesniej mialem jeszcze kilka macbookow i bylo
Dzisiaj zapiekanki. Na grubych okach tre umyte wcześniej pieczarki, do tego kiełbasa krakowska lub żywiecka (też starta) no i oczywiście ser. Wszystko mieszam w misce. Teraz bułki przecinam na polowe i ugniatam środki żeby było więcej miejsca na farsz. Na połówki nakladam mieszanki aż sie wysupuje a potem szybkim ruchen składam i dociskam żeby się sprasowalo. Teraz do rozgrzanego piekarnika wkładam bułki na blachę i dociskam kratką z góry (fot w komentarzu) najlepiej ustawic termoobieg z grzaniem z góry i jak pieczywo zacznie brązowieć to znaczy, że gotowe. Życzę smacznego, z fartem
#gotujzwykopem
źródło: comment_pgPxP2OylL94BrBWj1IqWdTWgtiQp6ob.jpg
Pobierzźródło: comment_wT6uwc86hwhoCTZbDMoqQYJwMlgWkN8b.jpg
Pobierzźródło: comment_rpUTGNxytu0BH7XOVV8xu5uXEHsQMHoE.jpg
Pobierzźródło: comment_1eCTBTUrJCgGzdQiOIdpmYhBPz8W0JD2.jpg
PobierzMoja mam robi takie w kajzerkach, ścina "wieczko", wydrążą, farsz do środka i przykrywa odciętą częścią kajzerki. No chyba zaraz do niej zadzwonie, ze idę do nich na śniadanie :)