Aktywne Wpisy
WielkiNos +75
Czytam sobie dziś na jednej stronie: kobieca postać ma odegrać znaczną rolę w Grand Theft Auto VI - co z pewnością jest ekscytujące.
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
PSY_DELIC +858
Co to #!$%@? jest #biedronka
Jedynym wymaganiem jest, że nagroda będzie wręczona publicznie jednocześnie w TVP, TVN, BBC, CNN - wszystkie ważne stacje będą nadawać moment wręczania - będzie widać twoją twarz, nazwisko.
Co się z tym wiąże?
Musisz zerwać z dotychczasowym życiem. Jeżeli byś kontynuował to zapewne bezpieczeństwo twoje i twoich bliskich byłoby zagrożone.
Przyjmujesz?
#dylematmoralnosci #pytanie #ankieta
Przyjmujesz MILIARD $?
1. Być przegrywem, nie mieć rodziny itd.
2. Wyprowadzić się do Hollywood albo innego miejsca gdzie inni ludzie mają 10x więcej $$$
Więc biorę hajs
zostaje i tak milion dla mnie, mi styknie, a już raczej mało kto się będzie wtedy mną interesowałʕ•ᴥ•ʔ
Bogaci ludzie żyją tak:
@the_white_crystal: Nie twierdzę tak nigdzie. Twierdzę, że nie mógł byś robić wielu rzeczy jak dotychczas. Przynajmniej bez ochrony.
Nie znam twojego trybu życia i nie wiem co lubisz.
Ja na przykład nie mógłbym się szwendać po mieście w wolne dni sam. Albo spić w klubie ze znajomymi. Albo jechać na wycieczkę objazdową po Europie tylko z moją żoną.
Nie rozumiem cię trochę gościu. "Żyją dalej" jest bez sensu w kontekście tego co pisałem. Jakbyś napisał "Żyją bez zmian" to bym rozumiał, że się ze mną nie zgadzasz.
Przykład:
Nigdy do niczego się nie przywiązywałem, więc z miliardem na koncie bym po prostu odnalazł się w nowej sytuacji. ( ͡° ͜ʖ ͡°)