Aktywne Wpisy

lronman +26
pogodny_mis65 +24
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Niech mi ktoś wyjaśni, bo się nie orientuję. Na zachodzie widownia Jutuba też jest tak cebulacka, że wszystko chce za darmochę? Czy tylko w Polsce taka umysłowa bieda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinniśmy chyba zapłakać, że autor załączonego komentarza przestanie POŚWIĘCAĆ SWÓJ WOLNY CZAS na oglądanie NRGeeka. NO TRAGEDIA DZIEJOWA!
#gry #youtube #nrgeek #internet #pytanie
źródło: comment_nuP2b3a7I0Jt74764um5fsHUj0JM1nzN.jpg
PobierzNo i na czym ma ten NRGeek zarabiać, jak nie na takich dealach?
Jeżeli dostaje się pieniądze od kogoś "z branży", to jest to materiał sponsorowany i jasno
@qlink: Na swojej wyuczonej profesji? Czy może to kolejny przypadek jutupowej pracy?
Nie dziwi mnie to, że stał się shillem, jego najpopularniejszą serią było mówienie, czemu kiepskie gry są kiepskie. Poza tym, koleś kiepsko reaguje na krytykę.
@CorTuum: A co jest nie tak w jutubowej pracy? To każdy
Wcześniej na jego drugim kanale oglądałem materiał dotyczący promek itd.... może robi recenzje bo się do niej zobowiązał ale zrobi ją rzetelnie z wytykaniem błędów? Poza tym to nie recenzja już a całkiem spory gameplay.
Nie wszystkie jego serie do mnie trafiają wiec je omijam.
To, że komuś może się przestać dany kanał podobać to rzecz jasna, ale tutaj gadamy o cebulackim zachowaniu pod tytułem "JAK ON ŚMIE ZARABIAĆ?! [w domyśle - więcej niż ja :P]".
W ciągu ostatnich
Recenzje są tutaj szczególnie narażone, bo same są formą konstruktywnej krytyki
Serio pytasz?
To nie jest pewne źródło utrzymania. To w zasadzie jedna wielka bańka spekulacyjna, jak wszystkich jeszcze rok temu strach chwytał, bo jutup