Wpis z mikrobloga

Borze, ale mi #!$%@? wstyd... oglądam sobie vlogerke (gardze trochę w duchu sobą)
Coś tam pitoli, ale mój totalnie już spolonizowany umysł wyłapał, że to Ukrainka.... wchodzę na komentarze a tak #!$%@? sruuu
UPA Bandera i oddaj, co twe dziady namordowali i po #!$%@? przyjeżdżała na naszo polska ziemia.... #!$%@? jak gardze tym polskim zawszonym brunatnym patriotyzmem podszytym hasłami o bogu honorze i husarii worku gówna z jego równie #!$%@?ętymi piewcami, którzy dzwigają te odchody na barkach... i jeszcze dosrają do tego wora.

Idzie taki polak z tym workiem gówna staje na granicy a tam #!$%@? niemiec sobie idze
I polak drze jape
Co #!$%@? niemiec... 39 #!$%@?!!!!!!!!!1111111oneone
Dej mnie prace!

Jasne #!$%@? że generalizuje i że to % i że szklauje, ale #!$%@? ile można.

Na rodzinnych obiadak wysł#!$%@?, jakim to nad #!$%@? jest wujek Andrzej, bo #!$%@? Niemców dyma na socjal... i dwa auta ma dobry człowiek.

Za to ta #!$%@? Bożenka co ma tylko 2 dzieci to jeszcze ma czelność #!$%@? do mopsu chodzić smomsiadom się i tak przelewa
I widze jak im na plecach te wory gówna rosną....

#!$%@? nie taguje
  • 29
@Variv: codziennie jest wpis o Wołyniu, były artykuły o epidemii żółtaczki we Wrocławiu. W komentarza kto jest winny? Ukraińcy. Każdy logicznie myślący człowiek wie, ze Wołyń to było ludobójstwo ale nie trzeba mi o tym przypominać dzień w dzień. Litości.
@koniarek Ale przypomina się dlatego, że władze Ukrainy ciągle coś matacza w tej kwestii. To normalna reakcja. Tak jak jakaś gazeta napisze o "polskich obozach " to tez jest reakcja i słusznie.
A to ze się pisze o epidemii to co w tym złego?
@HonyszkeKojok: Po pierwsze nie mówię o pradziadkach czyli ludziach nie żyjących. Po drugie nikt nie atakuje Szwecji za potop. Pojawiają się jedynie uwagi związane z faktem nie oddania do tej pory zgrabionych wtedy dzieł sztuki.

A czy ja jestem winny tego, że Polska najechała na Czechosłowację z wojskami radzieckimi? A może ty się czujesz temu winny? Nie? Dlaczego? Przecież, #!$%@?, naszym obowiązkiem jest pamiętać, co nie?...

Polska była wtedy pod okupacją
Polska była wtedy pod okupacją więc nie widzę powodu.

Z tego co mi wiadomo Ukraina też nie była suwerennym krajem w momencie działania UPA, więc skoro nie widzisz powodu żeby przepraszać za rzeczy, które Polacy jako Ludowe Wojsko Polskie robiło będąc pod butem Związku Radzieckiego, dlaczego oczekujesz od kraju jakim jest Ukraina kajania się za zbrodnie popełnione kiedy oni byli tym butem jeszcze bardziej przyciśnięci? Wytłumacz mi różnicę.

Poznaj jakichś Niemców -
a to przepraszam bardzo, polacy dokonywali masowych mordów? polacy stawiają zbrodniarzy na piedestale ?

@RozowaZielonka: Czy ta dziewczyna z Youtube dokonała tych mordów albo stawia na piedestale zbrodniarzy? Bo jeśli nie, to walnij się w łeb czymś ciężkim a potem zastanów się, czy chciałabyś żeby ktoś cię wrzucił do jednego wora ze zbrodniarzami.