Aktywne Wpisy
Cinoski +182
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +257
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Coś tam pitoli, ale mój totalnie już spolonizowany umysł wyłapał, że to Ukrainka.... wchodzę na komentarze a tak #!$%@? sruuu
UPA Bandera i oddaj, co twe dziady namordowali i po #!$%@? przyjeżdżała na naszo polska ziemia.... #!$%@? jak gardze tym polskim zawszonym brunatnym patriotyzmem podszytym hasłami o bogu honorze i husarii worku gówna z jego równie #!$%@?ętymi piewcami, którzy dzwigają te odchody na barkach... i jeszcze dosrają do tego wora.
Idzie taki polak z tym workiem gówna staje na granicy a tam #!$%@? niemiec sobie idze
I polak drze jape
Co #!$%@? niemiec... 39 #!$%@?!!!!!!!!!1111111oneone
Dej mnie prace!
Jasne #!$%@? że generalizuje i że to % i że szklauje, ale #!$%@? ile można.
Na rodzinnych obiadak wysł#!$%@?, jakim to nad #!$%@? jest wujek Andrzej, bo #!$%@? Niemców dyma na socjal... i dwa auta ma dobry człowiek.
Za to ta #!$%@? Bożenka co ma tylko 2 dzieci to jeszcze ma czelność #!$%@? do mopsu chodzić smomsiadom się i tak przelewa
I widze jak im na plecach te wory gówna rosną....
#!$%@? nie taguje
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
i polaczki też powinni
@ediz4: na tym polega szowinizm, że zawsze sobie jakiś powód znajdzie
Moi dziadkowie przeżyli dość dotkliwie niemiecką okupację a następnie radzieckie "wyzwolenie", i co z tego? Mój pradziadek przeżył zabór pruski, podobnie jak i jego ojciec, a jego pradziadek przeżył potop szwedzki. Tak ma pewnie większość Polaków, w kraju który odrodził się 99 lat temu posiadanie w rodzinie ludzi dotkniętych wojną to nie jest nic nadzwyczajnego tylko co z tego wynika? Mam mieć pretensje o to, że
@RozowaZielonka: to tak jakbyś pojechała na zachód i cię od faszystów wyzywali, "pieprzona onrowska gnida", tak jak u nich, tak i u nas, każdy obywatel to skrajny psychoprawak