Wpis z mikrobloga

@boho: tak, wszystkie koszty (nie tylko związane z książką) publikuję co miesiąc na blogu, za kilka dni się pojawi
ale marketing... w październiku 95zł na reklamy na fejsie wydałem, to chyba tyle
  • Odpowiedz
@boho: druk wychodzi ok 5,50 za sztukę
ryzyko wtopy u mnie nie istniało, za wszystko płaciłem już z kasy wpływającej codziennie z przedsprzedaży, jedyny wyjątek to domeny - za nie zapłaciłem 3tys i siłą rzeczy musiałem je mieć (no, jedną z nich) zanim całe zamieszanie się zaczęło
  • Odpowiedz
@maniserowicz: mega gratulacje, za parę lat jak dokończe pisanie to się popytam Ciebie o jakieś rady a propo wydawania, dostaniesz oczywiście egzemplarz z moim autografem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Spamik: fantasy z domieszkami różnych styli, coś jak Tarantino i jego eksperymenty. Brzmi średnio ale napisane mam dużo i obiektywnie wydaje mi się niezłe, sam plan punktowy ma 10 stron A4, fabularnie wszystko zakończone, pozostaje tylko pisać treść. Jak się ludziom nie spodoba to przynajmniej będzie coś dla beki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@boho: brzmi ciekawie, chętnie kiedyś poczytam. Narazie wrzuciłem cie do obserwowanych i użyję standardowego, wykopowego tekstu „nie spier@&l tego” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz