Aktywne Wpisy
Myślałem że to jakaś mityczna Walaszkowa kraina bo bekowo brzmi, a to naprawdę istnieje hej. xD
#kapitanbomba
#kapitanbomba
źródło: f7a0a54c92471ac4480e727e4ccf93df_XL
Pobierz
jmuhha +63
Śniadanie piątkowe sąsiada, który ma dzieci w wieku 7 i 17 lat i żonę 39-lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000009036
Pobierz

#programowanie #programista15k
źródło: comment_474Qy9EQaQ5W4BZ18jTbvv396ibT8NVw.jpg
Pobierz@RRybak: To przegrałeś zakład, zmodyfikowanie tego o nowy banknot lub usuniecie obecnego to 30 sekund roboty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1RmGSDfb9xrcIWDNzNRjlFZ97ZJUJG1K.jpg
PobierzOde mnie byś dostał problem "chcę się pozbyć drobnych z portfela" - jak najlepiej wydać miedziaki, żeby zostało jak najmniej wypchania w portfelu :P
@RRybak: to zadanie na minutę, zamiast szukać optymalnego rozwiązania w postaci od największego nominału wystarczyłoby zrobić od najmniejszego do największego i tyle. Tylko trzeba byłoby mieć jakieś założenie co do ilości monet bo inaczej to wiadomo, że by pojechało na maksa samymi 1 gr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@g500s: No może tak i co w zwiazku z tym?
Btw. co znaczy dla Ciebie "optymalna" ilość banknotów? Co jeśli dla mnie "optymalna" ilość to taka, w której pozbędę się najliczniejszego z posiadanych przeze mnie nominałów? :)
@g500s: W sam raz na staż /
Oczywiście, że ten tekst z pójściem z tym programem na rozmowę kwalifikacyjną to żarcik, dziwne, że ktoś to wziął na poważnie :D...