Aktywne Wpisy
ifritti +181
Ej to liczenie czarnoskórych npc na trailerach i sprawdzanie czy w grze można wejść w homoseksualne interakcje to jest jakiś trigger na ukryte pragnienia odklejonych graczy? Jak w grze można się dupić z chłopem to muszą tak pokierować grą żeby się to zdarzyło i dlatego im tak zależy żeby gra nie dawało takich możliwości? Nie potrafią się powstrzymać przed ukrytymi pragrnieniami, czy o co ten cały krzyk?
Jak gra jest dobra, tak
Jak gra jest dobra, tak

IntruderXXL +64
138kg ~10% BF, łapa 52/53 na żyle, udo...69cm xD Bocian w natarciu. Redukcja jeszcze z 2 tygodnie aż załatwię wszystkie sprawy, więc zahaczy się o jednocyfrowy BF lol.
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem
Biedni NĘDZARZE... ile ja się nasłuchałem o TRUDACH redukcji, że nie redukuję bo to TAKIE TRUDNE, tyle wyrzeczeń, taką TWARDĄ PSYCHIKĘ trzeba mieć.
Pffff. Nie operujemy na tym samym levelu.
Ta redukcja to był BANAŁ, spacerek i ziewanie. Zrobiło się samo nawet nie wiem

#mecz #meczgif
źródło: comment_WSFOT0sRJVy6j2rTjUJjDOstqVN7iFrF.jpg
PobierzOn po prostu chciał
@oiio jesteście debilami... Niebezpieczne zagranie, nikogo to obchodzi czy zrobił to umyślnie. Liczy sie efekt. a efektem mogła być powazna kontuzja faulowanego. Kara kilku spotkań jak najbardziej sie nalezy
@zexan: No chyba nie. Mógł w tym momencie już nogę ściągnąć trochę w dół, zamiast tego jeszcze podniósł.
źródło: comment_OxOmfrC28FkixmQlTpzggzfsTcYFRnOK.jpg
Pobierz@wiktorek_pl: widziałeś ile on miał czasu na reakcję? Przecież nawet najszybsza noga
@ssailorr: ??? Skąd takie wnioski? Przecież w każdej lidze za taki faul jest czerwona kartka i jest to niedozwolone. Ale tu chodzi o umiejętność postawienia się na miejscu zawodnika. Ty tego widzisz nie potrafisz i nie masz świadomości organizmu, bo choćbyś trenował 20 lat na najwyższym poziomie, mając 0,3 s na reakcję, nie zdążyłbyś
@zexan: To raczej ty masz z tym problem bo widzę nie zrozumiałeś mojego komentarza... Sama próba usprawiedliwiania piłkarza że "nie patrzył" i "nie robił tego umyślnie" świadczy o tym ze słabo znasz przepisy piłki nożnej a twój komentarz jest typową wypowiedzią Janusza z pubu.
Jeszcze raz powtórzę bo widzę ze masz problem, nikogo nie obchodzi co ten typ miał w głowie, jego zagranie