Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +158
Trzymajcie kciuki za mnie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#tenis #mecz #bukmacherka #wygryw #chwalesie
#tenis #mecz #bukmacherka #wygryw #chwalesie
źródło: Screenshot_20250121_114756
Pobierz
Avekkk +134
Problemem demografii jest to, że przez wysokie ceny mieszkań ludzie muszą tyrać na własny kwadrat do 30tki. Później jak już się dorobia i urządza to chcą trochę na luzie pokorzystac z życia. I nagle jak już się wyszaleja okazuje się, że oboje mają po 33 lata i albo na dziecko się nie decydują, albo decydują na max 1
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku
Gdyby każdy miał swoje mieszkanie w wieku 25 lat, to realnie w 28 roku

Oprócz tego dodałem dane z giełd WEX i YObit oraz NevBit z rodzimego podwórka. Tam, gdzie się dało, dane pobieram przez WebSockets więc są bardzo na bieżąco - czasem bardziej niż natywne wykresy giełd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz pracuję nad analizą fee i wallet watcherem z notyfikacjami.
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_zXpjW0T4EbBrXYAhmFr4S6tjr0ApyTH7.jpg
Pobierz@bitcoholic: To zależy od tego jak bardzo będą popularne. Na razie bardzo dużo pracy (i trochę pieniędzy na hosting) włożyłem w BTC, więc na pewno nie w najbliższym czasie.
@pawlo74: A co ja takiego mam interesującego dla interpolu?
Jeff Garzik jest dobrym przykładem, on ma firmy analityczne współpracujące. Wszyscy
@pawlo74: Zrobiłem swoją implementację bazy UTXO. Nie jest to ani specjalnie trudne ani odkrywcze. Takie narzędzia są nieprzydatne służbom w dobie portfeli HD. Nie robię niczego bardziej skomplikowanego, nie tworzę narzędzi do śledzenia przepływu środków i analiz statystycznych itp.
Kolego to nie jest zdrowe! :)
Edit: No dobrze, koncze te heheszki, bo wchodze w 'personal' a to juz nie jest fajne :(
Co nie zmienia faktu, ze fajnie sie z ciebie hehszka robi :P
Nie sądziłem, że kiedykolwiek to przyznasz - Bitcoin NIE jest "fungible".
Jesteś o krok od powiedzenia, że Bitcoin nie jest idealny! :D
Swoją drogą to nie jest wina firm analitycznych, tylko założenie protokołu -