Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +521
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
dekogangster +323
Kiedy wyglądasz jak cygan ale okazuje się, że jesteś polakiem
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#dontstarve
Komentarz usunięty przez autora
Pierwsza zima i już takie coś. I teraz nie wiem, czy zwyczajnie nastawić się na budowanie dwóch baz, czy co. Bo nie ubiję tego w pojedynkę. Dawno nie grałem w tak trudną grę.
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy nie przepadałem za śmiercią permanentną w stylu rougelike i niestety potwierdziło
*chyba działanie mięsnych kukieł i kamieni wskrzeszenia trochę różni się technicznie pomiędzy singlem a Together i miałem styczność tylko
Ja mam wersję zwykłą, nie Together, więc u mnie wskrzeszanie przez towarzysza nie wchodzi w grę. Tak jak i te 5 dni wstecz, chociaż to może byłoby wystarczające, by grać. Może kiedyś jeszcze sprawdzę.