Wpis z mikrobloga

• 11
@Avogadrus hmm jakbym chciał pograć i szukać opinii powinienem kierować się zdaniem nikogo z portalu vipok.ru czy jednak zdać się na setki graczy, krytyków i ludzi którzy cokolwiek wiedzą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Avogadrus dziwne. Od czasów gothica i morrowinda jedyny RPG który mnie wciągnął był Skyrim. Wiedzmin 1 lipa, 2 g---o, byłem średnio przekonany do wiedźmina 3...

Czas gry: 170 godzin, jak tylko możliwe na 100%, włącznie z każdym rodzajem ekwipunku. Przymierzam się aby przejść jeszcze raz ale jak trochę zapomnę.

Nie mogę uwierzyć skoro na mnie ta gra wywołała ogromne wrażenie, a próbowałem wiele gier w międzyczasie i była d--a, ledwo przechodziłem
  • Odpowiedz
@Avogadrus:

Prawda. W grę gra się bardzo przyjemnie ze względu na atmosferę i świetnie napisane dialogi, sam gameplay to taki typowy open world na 6-7 na 10.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jaracz_Joint dla mnie jedynka byla najbardziej klimatyczna, na poczatku walka jest glupkowata ale jak sie juz bohater troche podleweluje to jego ruchy i kombosy nawet sprawiaja frajde
@Stalker094 niby ma to sens ale jak sie trafia na tego samego stwora tylko z wyzszym lewelem tp dziwne xD
@Slucham_psa_jak_gra_ ( ͡° ͜ʖ ͡°) moze byc trudno ale w koncu technologia nam na to pozwoli
@Kreek
  • Odpowiedz