Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
akaisterne +28
Mamele mnie namawia do pracy w prywatnej przychodni na rejestracji. 5500 brutto albo wiecej. Calkiem blisko. Mysle, ze moglbym sobie poradzic, ale mam 5 lat neetu i nie wiem, jak to wytlumaczyc. Nie umiem klamac. Over.
#przegryw
#przegryw
#wycup #niemamzycia #nolife #celebryci #dziwki #lasery #czerwonedywany #bankiety #latwekobiety #szybkiseks #kokaina
Proszę bardzo, ustępuję pola ;)
...ale dalej ludzie chcą ze mną grać oO
Tak, zapomniałem o tym tagu ;)
@FilipChG:
Ze mną też :)
Najpierw musisz pokonać @karma-zyn'a Ale z Tobą zawsze z chęcią zagram, bo nie jest tak łatwo wygrać :P
Przecież ja nie umieram :D
Niechaj tak pozostanie! ;]
Możemy Cię pod rurki podłączyć albo sklonować i będziesz grała w systemie trzyzmianowym. A co do tego drugiego to nie bądź taka cwana :P
Potrzeba wiele wiary w siebie, siły charakteru, by stać się mistrzem!
Niestety, zaczęłam się wypalać, to już nie te same emocje, nie ta sama radość. Powiadomienia, gole, punkty, ranking, to już nie to samo, to już nie cieszy...
Toć nie poddawaj się. Postawiłem na Ciebie duże pieniądze w tych mistrzostwach!
Chyba nie ja ;) ? Poza tym nie liczy się ilość wygranych tylko ile meczy sieknęłaś.
Takim kiepskim zawodnikiem byłeś? :P