Aktywne Wpisy
stanley___ +84
Konfederusiusz +946
Czyli tak, pis-owcy ściągnęli jak zwykle Solidarność, która przez ostatnie 8 lat siedziała cicho i się nie odzywała, a głęboko w dupie miała rolników. Teraz ta pis-owska solidarność zjechała do Warszawy, żeby robić antyrządowe protesty kosztem rolników. Część rolników idzie z nimi ramię w ramię, gdyż myślą, że może tak coś więcej ugrają. Ta pis-owska Solidarność specjalnie wszczyna burdy z policją, żeby tylko robić propagandę kosztem rolników, a ci dali się wciągnąć
Jeszcze do kościoła uczęszczają niektórzy z pokolenia 40 i 50 latków, ale obecni 30 i 20 latkowie, mają to w piździe xD
Tylko starsi ludzie tam chodzą. Kto tam będzie chodził, jak wszyscy z komunistycznego pokolenia wymrą? Co z nimi bedzie potem?
I jeszcze stawiane są nowe xD
#polska #kosciol #kiciochpyta #katolicyzm
@Trixie: oho, prorok!
może będziesz nauczał w świątyni? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świetny pomysł.. zróbmy państwo świeckie... takie jest Francja ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że dzisiejsze pokolenie 20-30 latków nie jest tak religijne, jak 50 lat temu, oni mają w piździe kościół, więc logiczne, że do niego nie chodzą xD
@Szalom2137: Ale to wcale nie znaczy, że muszą
@RobertKowalski: @WilecSrylec: Ale mi nie chodzi o to, żeby tych kościołów nie było xD Chodzi mi o to, że na #!$%@? w każdej
Nie rozumiem.
@Trixie: PO wróci do władzy, ściągną muzezeli, a oni już znajdą zagospodarowanie dla tych nieruchomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
urbanie.
To jest mój biznes, jak i twój. bo to z naszych podatków są stawiane te kościoły.
Ale nie zrozum mnie źle - ja jestem liberalny i nie mam nic do tego, żeby te kościoły były.
ALe nie #!$%@? w takiej ilości, bo będą one potem puste.
@cwksfizu: Bo mniej dzieci + te dzieci walą papieża.