Wpis z mikrobloga

Wykopowicze,

jak już zapewne wiecie, trwają prace nad nową wykopową aplikacją na iOSa. Aplikacja pisana jest od zera, a więc nie poprawiamy starej wersji, a tworzymy dla Was nową i mamy nadzieję, że lepszą apkę, z której będzie Wam się przyjemnie korzystało. O terminie jej startu będziemy informować w okolicach grudnia.

Zmiany, co zapewne Was ucieszy, dotkną również aplikację androidową. Aplikacja ma być czytelna, przejrzysta i prosta w obsłudze. I przede wszystkim dla Was - i dlatego przed przystąpieniem do prac, chcemy najpierw poznać Wasze zdanie, opinie i sugestie dotyczące aplikacji androidowej. Im bardziej merytoryczne i konstruktywne komentarze, tym lepiej. Wszystkie Wasze uwagi zostaną zebrane i przekazane naszemu działowi technicznemu.

A teraz zamieniamy się w słuch (ʘʘ)

#wykopnaandroida #android #wykop #ios #aplikacje #wykopios
  • 270
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop gdy otworzy się link w wykopowej przeglądarce, potem przełączy aplikację i wróci do wykopu to strona która była otwarta się freezuje, nie można przewinąć ani nic
  • Odpowiedz
@wykop
-dodawanie obrazków, gifów, filmów.
-dłuższe gorące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zauważyłem też że na głównej od ostatnich poprawek mam dwa, trzy znaleziska przez cały dzień. Na komputerze jest normalnie.
  • Odpowiedz
@wykop: ja bym poprosił o to żeby ładowanie się zawartości znalezisk/mirko wykonywało się już po zalogowaniu. Bo często jak otwieram appke to pokazują mi się rzeczy z czarnej listy bo widok załadował się przed zalogowaniem się appki. Po odświeżeniu już jest ok.
Do tego jak ktoś mi przesyła link do wpisu/znaleziska przez messengera to otwiera mi się strona w przeglądarce zamiast appki.
  • Odpowiedz
@wykop: Przede wszystkim dodajcie tryb nocny do aplikacji na androidzie. Dodajcie możliwość głosowania w ankietach.

No i zrobienie nowego wpisu jest tak nieintuicyjne jak się tylko da. Za każdym razem jak mnie brało natchnienie i chciałem zrobić jakiś śmieszny wpis to ostatecznie kończyło się niczym. Na pewno da się to zrobić dużo bardziej intuicyjnie, ja bez Google nie wiedziałem w ogóle w jaki sposób to zrobić.
  • Odpowiedz
tagi będą działały?

@grandmasterRob: Jakie to pytanie jest już k---a smutne i nudne, a najlepsze że nadal znajdzie się gromada kretynów śmieszków co to plusuą. Pod każdym j-----m postem wykopu, jakiejś wzmiance. Nie naprawili od iluś tam lat, nie naprawili teraz, to już widzę jak te wasze posty robią rewolucję

Kołka w dupie nie mam, ale ile można...

Stawiam falszkę, że w siedzibie wykopu jak widzą ZNOWU taki komentarz, to
  • Odpowiedz
Nie rozumiem, co jest złego w aplikacji na ios? Korzystam od roku i wszystko działa jak należy. Ba, wolę przeglądac mirko bardziej na telefonie niż pc
  • Odpowiedz
1. Jaki jest sens zakopywania z powodu "Nie nadaje się"?

@Slattern: Cóż, masz 3 miesiące stażu konta na portalu, to faktycznie możesz nie mieć pojęcia jaki content trafiał na wykop kilka lat temu. Podpowiem - znaaaaacznie mniej polityki i newsów o imigrantach. Dlatego dla części userów ten powód nadal ma znaczenie.
  • Odpowiedz