Aktywne Wpisy
szymski1 +87
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +87
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Matusz jest weganinem, który uratował Fatimę z farmy drobiu i obecnie mieszka z nią w kawalerce na warszawskim Grochowie.
Mateusz wie, że nie ma sensu wyzywanie mięsożerców, więc zrobił fanpage swojego zwierzaka i wesoło dokumentuje nowe życie kury oraz udostępnia inne zwierzaczki do uratowania/akcje pomagające zwierzaczkom.
Takich wegan szanuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#weganizm #wege #zwierzaczki #ornitologia #ptaki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Queltas: A najczęściej jest to jakiś promil mniejszości, który niestety rzutuje na wszystkich..
Ogólnie spoko, ale jak sobie pomyślę ile musiał się guano nasprzątać to jednak takie leciutkie puknięcie się w głowę jakoś tak automatycznie nachodzi na myśl. Co by nie mówić to nie ma pupila po którym nie trzeba sprzątać, ale kura do najbardziej czystych zwierząt nie należy. No ale co kto lubi.
On te kure myje i jest nauczona sie zalatwiac jak kot (chyba).
Chyba przywykles do obrazu kury w wiejskim klimacie ;)
Co nie zmienia faktu, że zanim nauczył ją załatwiać się do kuwety to burdel w mieszkaniu musiał mieć nieziemski xd
Jak spotkam feministki pomagające utworzyć dom samotnych matek to również udostępnię. //nie chce wchodzić na temat polityki, ale chodzi o ocieplanie wizerunku poszczególnych grup