Aktywne Wpisy
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +676
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
A tak serio, nie jestem taki, więc spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jako że chcę, aby ktoś też się cieszył to robię skromne #rozdajo, gdzie do wygrania jest:
Borderlands: Game of the Year Edition
Guild of Dungeoneering
Endless Legend - Classic Edition
Trzy osoby wygrywają, losowanie 25 października, punkt 12. Plusujecie, w komentarzu piszecie, którą grę chcecie i czekacie na wyniki.
#chwalesie #prawojazdy
@TomdeX: A skąd wiesz? Bo ja się zawodowo interesuję sztuczną inteligencją i nawet pomijając jej aktualny stan, widzę jak bardzo jej rozwój przyspiesza, czyli w tempie wykładniczym.
Za 15-20 lat może być taka sytuacja, że żaden człowiek nie dorówna temu, jak manewruje tirem automat, tak samo jak od lat żaden człowiek nie jest w stanie już zwyciężyć z komputerem w
@TomdeX: Niebawem do sklepów wchodzi iPhone X za tysiąc dolarów.
Za kilka lat ten iPhone będzie kosztował może 100
Komentarz usunięty przez moderatora
@TomdeX: nie zapomnij o "waleniu w osobówki, przecież są poniżej linii nóg."
@TomdeX: Borderlands: Game of the Year Edition
Gratuluję :-)