Wpis z mikrobloga

Mireczki, pijcie ze mną kompot, dzisiaj zdałem prawko na C+E, teraz czas zacząć wymuszać, zajeżdżać drogę, trąbić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio, nie jestem taki, więc spokojnie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Jako że chcę, aby ktoś też się cieszył to robię skromne #rozdajo, gdzie do wygrania jest:
Borderlands: Game of the Year Edition
Guild of Dungeoneering
Endless Legend - Classic Edition

Trzy osoby wygrywają, losowanie 25 października, punkt 12. Plusujecie, w komentarzu piszecie, którą grę chcecie i czekacie na wyniki.
#chwalesie #prawojazdy
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mordeusz: Bez przesady, póki co to i tak będzie potrzebny kierowca do nadzoru. Na autostrady się nadaje, ale jak wjedzie do miasta to oszaleje, zwłaszcza przy manewrowaniu czy ostrym skręcaniu, ale fakt, za 15-20 lat może i się uda wprowadzić takie, co nie będą potrzebowały kierowców, ale to nadal tylko gdybanie.
  • Odpowiedz
ale fakt, za 15-20 lat może i się uda wprowadzić takie

@TomdeX: A skąd wiesz? Bo ja się zawodowo interesuję sztuczną inteligencją i nawet pomijając jej aktualny stan, widzę jak bardzo jej rozwój przyspiesza, czyli w tempie wykładniczym.

Za 15-20 lat może być taka sytuacja, że żaden człowiek nie dorówna temu, jak manewruje tirem automat, tak samo jak od lat żaden człowiek nie jest w stanie już zwyciężyć z komputerem w
Mordeusz - > ale fakt, za 15-20 lat może i się uda wprowadzić takie

@TomdeX: A ską...
  • Odpowiedz
@Mordeusz: No na autostradzie, gdzie nie musiał zmieniać pasa ruchu. Ostre zakręty też już pokonuje za kółkiem. Spoko technologia i nie twierdzę, że to kiedyś nie nastąpi, tyle zastanów się ile taka ciężarówka będzie kosztować. Tesla ze swoją ciężarówką może coś zdziałać, bo co by nie mówić ich autopilot całkiem dobrze sobie radzi, gorzej jak jakaś kamerka, czujnik się zrypie, za dużo elektroniki to też nie dobrze, tesla ma awaryjne
  • Odpowiedz
tyle zastanów się ile taka ciężarówka będzie kosztować

@TomdeX: Niebawem do sklepów wchodzi iPhone X za tysiąc dolarów.

Za kilka lat ten iPhone będzie kosztował może 100
  • Odpowiedz