Wpis z mikrobloga

Naczytałem się dużo tutaj od was. Niektórzy piszą, że mimo że jesteście #zagranico to zarabiacie np w takich Niemczech trochę więcej niż w Polsce a pracujecie tam dobre parę lat.

A druga połowa, że mieszkam w Polsce, #programista15k i mógłbym rzucać pieniędzmi na ulicy.
O #!$%@? tu chodzi? Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.

Wiadomo, że jak w Pracy się będziesz #!$%@?ł, to dostaniesz grosze.

Nie mogę tego załapać, mam nadzieję. Że dobrze wytłumaczyłem, jak coś to pytać.
#pytanie #pracbaza #praca #pracazagranica
  • 26
A druga połowa, że mieszkam w Polsce, #programista15k i mógłbym rzucać pieniędzmi na ulicy.

O #!$%@? tu chodzi? Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.

@matiit:
@AsuriTeyze: skad mam wiedziec? To ty to zasugerowales

Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.