Naczytałem się dużo tutaj od was. Niektórzy piszą, że mimo że jesteście #zagranico to zarabiacie np w takich Niemczech trochę więcej niż w Polsce a pracujecie tam dobre parę lat.
A druga połowa, że mieszkam w Polsce, #programista15k i mógłbym rzucać pieniędzmi na ulicy. O #!$%@? tu chodzi? Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.
Wiadomo, że jak w Pracy się będziesz #!$%@?ł, to dostaniesz grosze.
A druga połowa, że mieszkam w Polsce, #programista15k i mógłbym rzucać pieniędzmi na ulicy.
O #!$%@? tu chodzi? Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.
@matiit: Że ludzie narzekają, że #zagranico zarabiają grosze jako taki elektryk a już pracują pare lat. A inny koleś sobie siedzi w Polsce, i chwali się, że jest #programista15k
@matiit: No bo nie rozumiem tego, jak ktoś oferuje na olx 8kafli na początek roboty jako nowicjusz elektryk pomocnik to niby szef nie zaoferuje od tych 8-12kafli? Dla mnie to dobre pieniądze
@AsuriTeyze: skad mam wiedziec? To ty to zasugerowales
Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.
@AsuriTeyze ale ty mówisz o pracy za granicą? Szczerze, nie wiem, nie znam się, nie obchodzi mnie za co ludzie żyją I jak wydają pieniądze. A jak ktoś narzeka? Cóż, ma do tego prawo.
Pamietajcie, jesli wybierzecie bande czworga, tzn ze zgadzacie sie na lockdowny i zamordyzm. Dacie znac ze w przyszlosci zmuszanie ludzi do siedzenia w domu przez 1-2 lata jest normą i nikt za to nie odpowie.
A druga połowa, że mieszkam w Polsce, #programista15k i mógłbym rzucać pieniędzmi na ulicy.
O #!$%@? tu chodzi? Na olx mają napisane przecież, poszukujemy takiego elektryka pomocnika, płacimy od 8kafli w Polskich do 12kafli, i to chyba ledwie co pójdziesz do Pracy pierwszy raz takiej na poważnie się nauczyć zawodu jako Pomocnik.
Wiadomo, że jak w Pracy się będziesz #!$%@?ł, to dostaniesz grosze.
Nie mogę tego załapać, mam nadzieję. Że dobrze wytłumaczyłem, jak coś to pytać.
#pytanie #pracbaza #praca #pracazagranica
@matiit:
Podobne przykłady można podać w it.
Dla mnie to dobre pieniądze
https://www.olx.pl/praca/praca-za-granica/q-pomocnik/