@RevSlav: To jest ten płaszcz, który noszą Ci, którzy ufają Natankowi xD Dziadek mi mówił że jak kupię ten płaszcz (za 120zł) to od razu pójdę do nieba xDD
@reroute ale co, jako ateista mam manifestować brak wiary czy co? Nie bardzo rozumiem. Ale jeżeli o to chodzi to zdarza mi się nosić koszulki bez nadruków żeby wyrazić publicznie mój ateizm xD
@RevSlav: Dobre, ale #bekazkatoli - nie bardzo Każdy "batmanek" w czerwonym płaszczu, który wspiera Natanka podlega karze suspensy, więc de facto nie jest już katolem. Tutaj jest fajny komentarz.
Dwa lata temu przy mojej parafii grupka osób chciała utworzyć Rycerstwo Chrystusa Króla, ale nie zgodziłem się. Nie zgodził się również biskup łowicki, bo nie ma oficjalnego stanowiska Episkopatu w tej sprawie – mówi ks. Piotr Żądło, proboszcz parafii św. Wawrzyńca w
@brat_leminga: Nie są członkami Kościoła łacińskiego, ale czy nie są katolikami? Katolicyzm to wyznanie, nie jest na sztywno związany z jedną organizacją.
O co chodzi Bartosiakowi i innym pseudo ekspertom, że niby dojdzie do starcia militarnego pomiędzy USA i Chinami bo rywalizują o prymat? Przecież wartość tej firmy to pewnie nawet nie jest promil ich PKB xD
@RayColl_PL: ja #!$%@?, jak można jednoczesnie być fanatykiem religii i kompletnie zupełnie nic o niej nie wiedzieć
Komentarz usunięty przez autora
@reroute: XDDD Ale wiesz, że to zwyczaj o korzeniach pogańskich? Nie oceniaj wszystkich swoją miarą, nie każdy jest bezideową chorągiewką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ci małą literą do wuja wafla!!!
Każdy "batmanek" w czerwonym płaszczu, który wspiera Natanka podlega karze suspensy, więc de facto nie jest już katolem.
Tutaj jest fajny komentarz.