@nocna_furia: Najlepiej! Nie wiem dlaczego, ale zawsze Klaun Psikus mi się kojarzył ze smutnym klaunem, że niby tutaj spoko ale nie do końca. Że chciałoby się podejść i powiedzieć "weź zjedz kremówkę, nie wygłupiaj się, chodź na karuzelę"
@foster1 @Typowy_Janusz_z_brzuchem Znacie te laski, nie? xD Nieobliczalne, takie są najlepsze, takie "pozytywnie p----------e", szalone. PMS, darcie ryja, żre bo płacze, płacze bo gruba, winko z koleżankami do porzygu, na DVD komedia romantyczna, z gramofonu myslovitz. A na dojebkę ekologiczne ciasteczka owsiane, organiczna kawa z mlekiem sojowym. Jak mnie nie zniesiesz gdy jestem najgorsza to nie zasługujesz na mnie gdy jestem najlepsza, wiadomo xDDD
@nocna_furia: Widzę wpis Furii - daję plusa. ( ͡°͜ʖ͡°) To jak tutaj funkcjonujesz, określiłbym "pozytywną atencją". Miałaś kiedyś swoją aferę? Nie przypominam sobie.
Nie wiem dlaczego, ale zawsze Klaun Psikus mi się kojarzył ze smutnym klaunem, że niby tutaj spoko ale nie do końca. Że chciałoby się podejść i powiedzieć "weź zjedz kremówkę, nie wygłupiaj się, chodź na karuzelę"
Komentarz usunięty przez autora
@pyth pewne dlatego że horrory nie są dla dzieci (✌ ゚ ∀ ゚)☞,
Komentarz usunięty przez moderatora
@Typowy_Janusz_z_brzuchem Znacie te laski, nie? xD Nieobliczalne, takie są najlepsze, takie "pozytywnie p----------e", szalone. PMS, darcie ryja, żre bo płacze, płacze bo gruba, winko z koleżankami do porzygu, na DVD komedia romantyczna, z gramofonu myslovitz. A na dojebkę ekologiczne ciasteczka owsiane, organiczna kawa z mlekiem sojowym. Jak mnie nie zniesiesz gdy jestem najgorsza to nie zasługujesz na mnie gdy jestem najlepsza, wiadomo xDDD
To jak tutaj funkcjonujesz, określiłbym "pozytywną atencją". Miałaś kiedyś swoją aferę? Nie przypominam sobie.
@idol89: wszyscy czekamy aż jakieś nudeski wypłyną ( ͡° ͜ʖ ͡°)