Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +320
Ceny kakao, jak już wspominałem, wywaliło.
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#heheszki #prawo
No ja wszystko jestem w stanie zrozumieć...naprawdę...ale zakres obowiązków, prócz standardowych spraw prawniczych, zawiera w sobie takie oto perełki:
Managing the employee parking lot
Managing locker rooms, lockers, and shoe racks
Przecież to jest żart jakiś! xD
Administration Supervisor w małopolsce - od weryfikacji umów do zarządzania parkingiem i szafkami na buty
W sumie w sądzie można się czasem poczuć jak na dworcu bo prawnicy popierdzielają z walizkami na kółkach właśnie po to żeby móc przynieść akta :)