Wpis z mikrobloga

#!$%@? pensja 15000 zł za klikanie w komputer, powolna wegetacja, brak rozrywek,
brak pieniędzy na jakikolwiek jacht, samochody kupowane raz w roku
albo co miesiąc od niemca, brak pieniędzy na rozwój swoich dzieci,
"tate tate jestem dobry w golfa, zapisz mnie do klubu, to tylko 8000zł miesięcznie - niestety synek,
w tym miesiącu już dostałeś nową Teslę na zimę, przykro mi, idź pojedź do Egiptu hehe xD",
zapuszczona żona, która nie dba o siebie, bo nieważne jak #!$%@? będzie wyglądała
i tak jej nie rzucisz, a ona o tym dobrze wie, że żadna inna nie będzie chciała nerda,
czas będzie ci upływał szybko, bardzo szybko "to już Sebastian idzie do prywatnego gimnazjum?",
rok jak miesiąc, 10 lat jak rok, nim się obejrzysz będziesz w wieku 50 lat robił bilans swojego życia
i mówił sam do siebie:
"Janusz Pawlacz, lat 50, miał tylko dom i samochód, opanował tylko rachunek różniczkowy, był tylko na #!$%@? wakacjach w Egipcie, Chorwacji i innej Gruzji, nic nie widział, nigdy nie żył."

życie ty #!$%@? ja chcę żyć jak Rothschildowie

#pasta #polak
z.....a - #!$%@? pensja 15000 zł za klikanie w komputer, powolna wegetacja, brak rozr...

źródło: comment_aDsH5Afn5eazIbbO8otEIBdfGoVwatmm.jpg

Pobierz
  • 8
#!$%@? no nawet jakbym wygrał ten cały euro jackpot i miał 130 milionów euro ... to nadal mógłbym najwyżej buty czyścić tym naprawdę bogatym. A maluczcy z milionem czy dwoma na koncie może żyją komfortowo ale są pyłem, nic nie znaczącym gównem pod podeszwami tych naprawdę bogatych. Bill #!$%@? Gates mógłby im robić za odźwiernego. I to nie tylko Rothschildowie ale inne takie familie.

No #!$%@? no.