Aktywne Wpisy
zwykly_szarak +262
mickpl +58
Ceny najmu tak na oko to już koło 10-20% niżej r/r w zależności od typu lokalu.
Ciekawe czy niedługo najemcy się nie zaczną orientować i nie będzie przerzucania wyższych kosztów życia na landlordów, w sensie obniżasz pan albo się przeprowadzam do tego samego tylko taniej. Pewnie tak.
#nieruchomosci #wynajem
Ciekawe czy niedługo najemcy się nie zaczną orientować i nie będzie przerzucania wyższych kosztów życia na landlordów, w sensie obniżasz pan albo się przeprowadzam do tego samego tylko taniej. Pewnie tak.
#nieruchomosci #wynajem
brak pieniędzy na jakikolwiek jacht, samochody kupowane raz w roku
albo co miesiąc od niemca, brak pieniędzy na rozwój swoich dzieci,
"tate tate jestem dobry w golfa, zapisz mnie do klubu, to tylko 8000zł miesięcznie - niestety synek,
w tym miesiącu już dostałeś nową Teslę na zimę, przykro mi, idź pojedź do Egiptu hehe xD",
zapuszczona żona, która nie dba o siebie, bo nieważne jak #!$%@? będzie wyglądała
i tak jej nie rzucisz, a ona o tym dobrze wie, że żadna inna nie będzie chciała nerda,
czas będzie ci upływał szybko, bardzo szybko "to już Sebastian idzie do prywatnego gimnazjum?",
rok jak miesiąc, 10 lat jak rok, nim się obejrzysz będziesz w wieku 50 lat robił bilans swojego życia
i mówił sam do siebie:
"Janusz Pawlacz, lat 50, miał tylko dom i samochód, opanował tylko rachunek różniczkowy, był tylko na #!$%@? wakacjach w Egipcie, Chorwacji i innej Gruzji, nic nie widział, nigdy nie żył."
życie ty #!$%@? ja chcę żyć jak Rothschildowie
#pasta #polak
Komentarz usunięty przez moderatora
No #!$%@? no.