Wpis z mikrobloga

• 1
@fortheworld po wieloletniej przerwie nawet ostatnio (w ubiegłym roku) się zarejestrowałem, bo gdzieś zobaczyłem reklamę ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak zwykle straszny wyszedł straszny pożeracz czasu, ale udało się z sojuszem zbudować cud ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@fortheworld: @russianboy: @Menypeny: @tVoreQ: kiedyś byłem w top 10 na jednym serwerze x5 jaki był dostępny w PL. Piękne czasy, zarwane nocki, chodzenie do biblioteki co przerwę (najlepsze farmienie wtedy szło xD).

Raz nawet sitowałem lasce, która była w szpitalu bo dzieciaka urodziła. Do dzisiaj mam gdzieś zdjęcie jej potomka xD Namiary na skajpa też xD
  • Odpowiedz
@fortheworld: Eh, jak sobie przypomne że czasem wysyłałem smsy na monety, to aż mi się śmiać z żenady chce... Ale kiedyś byłem w top 10! Teraz to już by były inne emocje - wszyscy mają internet ze sobą, w komórce, a wtedy?
  • Odpowiedz
@fortheworld grałem chyba na 15 (nie grałem na speed bo za dużo botów) serwerach po kolei, zawsze w top 50, dzięki travianowi nauczyłem się javascript pisząc różne narzędzia ułatwiające grę najczęściej typu przyciski, wbudowane kalkulatory w grę itp (boty też pisałem ale dla treningu, ale w php na serwerach speed najczęściej europejskich) nie bociłem na serwerach w które grałem bo to inny poziom zabawy. Raz na jednym serwerze jak travian był
  • Odpowiedz