Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
XD
#logikaniebieskichpaskow #tfwnogf
Facetom, ktorzy na sile musza pokazywac kobietom, ze oni sa lepsi?
Przeciez to taka meska wersja agresywnej, skrajnej feministki, ktora we wszystkim doszukuje sie nizszosci plci przeciwnej. i sie cieszy "ale im dowalilam".
Nie warto :)
bo zawsze znajda sie tacy, ktorzy musza we wszystkim sie takich kwestii doszukiwac.
Co za tym idzie dochodziło do hierarchizacji ludzi, albo całych płci ---> kosmetyki, moda i filmy są (dla wypowiadającego głupie), wszystkie kobiety (bo więcej kobiet niż mężczyzn tym się interesuje) muszą być więc głupie.
---->sport, samochody, historia są (dla wypowiadającego mądre, lepsze),
@Shyvana: Ja trochę widzę. wybitny profesor pewnie będzie się interesował sztukami klasycznymi i filozofią. zapewne.
Co nie zmienia faktu, że większość ludzi ma po prostu zainteresowania ani głębokie ani płytkie. A płcie różnią się nimi bardziej niż mają lepsze. Na jednego fascynata astronomii przypada pięciu sebków "hehe meczyk"
@Shyvana: dziekuje za ladne ujecie co miałem na myśli :3
I nie chodzilo mi o wartosciowanie ludzi. Dopiero po chwili wpadłem na idealne podsumowanie:
"To nie