Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
XD
#logikaniebieskichpaskow #tfwnogf
xD
Nawet czytanie pierdół rozwija intelektualnie, czego nie daje w podobnym stopniu oglądanie w TV nawet Discovery.
Po prostu, czytanie rozwija, to udowodnione, a Ty tworzysz z tego kwaśne winogrona.
no ładnie się nam pan przedstawił. granie w zwykłego sapera jest znacznie bardziej rozwijającą czynnością niż interesowanie się modą czy kosmetykami, bo te sprowadzają się do tego "czy ładnie w tym wyglądam?", a saper uczy analizowania, logicznego myślenia i przewidywania, podobnie jak chyba wszystkie giereczki. mnie te "gówniane" gry nauczyły chociażby języków obcych - w wieku 15 lat drukowałem sobie wszystkie dialogi i
Specjalnie dla deprecjonującego czytanie robaka, pierwsze z brzegu, specjalnie odnoszące się do czytania bzdetów i badania mózgu funkcjonalnym rezonansem magnetycznym.
Zdziwiłbym się co potrafią robić kobiety z informacjami na etykietach, a zdziwiłbyś się dlatego, że to nie jest Twój krąg zainteresowań, co nie daje Ci prawa do stwierdzenia, że twoje klikanie na komputrze jest ciekawsze czy bardziej rozwojowe.
http://lmgtfy.com/?q=burden+of+proof
Treść nie jest dla Ciebie istotna, tylko sam fakt czytania? Cała seria gównoromansów rozwinie bardziej niż podręcznik z biologii/chemii/historii?
Komentarz usunięty przez moderatora