Wpis z mikrobloga

Drogie Mirki i Mirabelki, jadę jutro kupić n2dsxl i zastanawiam się jaką grę na początek wziąć. Sentyment ciągnie mnie strasznie do pokemonów, ale są 3 części i nie wiem w sumie którą wybrać. Pokemony X i moon to dwa regiony których jeszcze nie ogrywałem nigdy, a do OR ciągnie mnie bo pokemon emerald i ruby były moimi ulubionymi częściami ;_;
Może są jeszcze jakieś lepsze tytuły na start z którą spędziłbym dosyć sporo czasu, bo przez najbliższy miesiąc raczej druga gra nie wpadnie. (,)
#3ds #2ds #nintendo #pokemon
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@preparado: Starczą na pewno, raczej chodziło mi, że jakby ktoś chciał polecić jakiś tytuł to aby starczył na dłużej niż 20h gry.
@rzeznikmocy: To bardzo dobrze dla mojego serduszka, które ma sentyment do nintendo, ale bardzo źle dla portfela :(
  • Odpowiedz
@Freezerx: przemyśl to kolego.

Pokemon Ultra Sun and Moon will be the "culmination" of series developer Game Freak's work on 3DS, presumably before the core Pokemon RPG series moves to a new home on Nintendo Switch.
  • Odpowiedz
  • 0
@Haszaks nie każdy ma a już zwłaszcza na 3ds bo grafika już nie ta. Większość uruchamia z r4, ale i dostać teraz CT w normalnych pieniądzach jest ciężko.
  • Odpowiedz