Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #zalesie Kur...... Pisze do mnie siostra mojego #rozowypasek z pytaniem o adres bo wysyła przesyłkę kurierem. Adres potwierdzam i dodaję by na liście przewozowym dopisać godzinę doręczenia po 13:00 żeby być w domu bo przesyłka ważna ( zaraz weekend a nie chcemy by paczka leżała przez kilka dni gdzieś w sortowni ). W odpowiedzi dostaję sms o treści:" Nie wiem czy to możliwe, wybacz. Będę się organizować inaczej." Wobec tego piszę by wpisała telefon w list przewozowy dla kuriera i pal licho godzinę doręczenia. Kolejny sms o treści: "Poradzę sobie, miłego dnia."
Znając nadwrażliwość kobiecą przepraszam i kajam się w treści kolejnego smsa jednocześnie dzwoniąc do swojego #rozowypasek i zdaję relację. W odpowiedzi dostaję regulaminową zjebkę, bo przecież skoro jej siostra poczuła się obrażona to jestem tłukiem rasowym, że do tego ją doprowadziłem.
Mirki - trzepie mnie jak jasna cholera. Jestem wściekły na siebie, dobre rady i uczynki nakierowane na dobro czyjeś są o kant dupy rozbić zwłaszcza jeśli tym kimś jest kobieta wkurzona na świat bo jest albo przed albo w trakcie albo tuż po okresie, a ty się człowieku martw i zastanawiaj jak księżniczce, jednej z drugą, dogodzić.
Szlag jasny by to trafił. ( ͠° °)( ͠° °)
  • 51
@Emigrant1: przeczytałem wszystkie podpowiedzi, odpowiedzi, wypowiedzi w wątku.

Twoja różowa i jej siostra są je$#iete troche, to fakt. Fakt też jest taki, że każda baba ma z czymś problem xD

Nie chcę tego rozdmuchiwać.
Dodam tylko do wątku, że zrobienie problemu z napisaniu na paczce/liście przewozowym to niezła jazda, pewnie kiedyś to w klanie, albo m jak miłość wykorzystają, jako jakiś epizod.

Od siebie dodam, że wysyłając kiedyś dużo paczek, brałem
@Emigrant1: To że swojej dziewczynie nadskakujesz i przy jej humorach "chodzisz na paluszkach" to potrafię zrozumieć. Nie pochwala, ale rozumiem. Ale jeszcze siostra? Kto następny? Matka, ciotka? Z takim służalczym podejściem kariery samca alpha Ci nie wróżę( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kiszczak: Samce alfa #!$%@?ą się silnie napiętymi mięśniami klatki piersiowej oraz pośladków. Taki stan uniemożliwia swobodne kaszlnięcie, głównie z uwagi na możliwość niekontrolowanego rozluźnienia mięśni dupy. Czytała - Krystyna Czubówna
@Aroko: Przesyłkę wysłała pocztą - poleconym ()/. Wieczorem wykonała telefon do mojej kobiety i miała nieszczęście być na głośnomówiącym. Po rozmowie, a właściwie steku obelg pod moim adresem, oficjalnie wykreśliłem ją z grupy ludzi jakim podaję rękę oraz nogę. Moja kobieta z racji zależności ekonomicznej nie zdobyła się na odwagę by siostrze powiedzieć jak bardzo się myli. Zweryfikowałem - nadanie kuriera za pośrednictwem kilku platform internetowych (
@Aroko: Mój błąd w tym całym bałaganie był taki, że zastosowałem skrót myślowy na początku historii prosząc o wpisanie godziny doręczenia. Żaden facet nie potraktowałby tego jako postawy roszczeniowej a jedynie jako cenną wskazówkę. Widać cipie przez tydzień się emocji nazbierało, że to ja przelałem czarę jej goryczy. Rzekłbym - ...uj jej w dupę, ale niechcący wyświadczyłbym przysługę. Miał rację Waldek Morawiec z Psów - kobiety nie są złe, a jedynie