@sroka22: Objazdy są zawsze dobrze oznaczone. Ale prawdą jest, że jakościową są na #!$%@? poziomie xD, no i te wieczne remonty. Jeszcze nie pamiętam, żebym przejechał się A2 tak, żeby nic się nie działo na niej
@Szrlh nie prawda. Na 5 objazdów jakich używałem w Niemczech tylko jeden był oznaczony inaczej niż instrukcją "zamiast prosto jedz w lewo i sobie radź"
@daf38 Stara zasada mówi, że jeśli musisz komuś tłumaczyć GUI to znaczy, że jest ono do dupy. Co oznacza, że @sroka22 ma rację I mogę to potwierdzić. Stan większości autostrad jest co najwyżej taki sobie I te wieczne remonty - od późnej wiosny do jesieni nie da się przejechać 200km bez stania w korku.
@Tapirro: Oczywiscie w kraju szczesliwosci nie przeszkadza ci rozgrzebana autostrada,ktora jest platna?Belgia wiele lat temu wpadla na pomysl,ze jak sa autostrady to nie trzeba przy nich nic robic.Do czego to doprowadzilo jedz I przekonaj sie
#szczecin #drogi #autostrady
@sroka22 ma rację I mogę to potwierdzić. Stan większości autostrad jest co najwyżej taki sobie I te wieczne remonty - od późnej wiosny do jesieni nie da się przejechać 200km bez stania w korku.
Komentarz usunięty przez autora