Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Z moim rozowym jestesmy od ponad 3 lat zareczeni, troche lat na karku ona 32 ja mlodszy o 3 lata. Dni mijaja bez szczegolnych rewelacji, zarabiamy nieźle, jakies kino, obiad na miescie wino na tarasie sielanka, ale raz na jakis czas przychodzi moment w którym p----------a sie o gowno, robie śniadanie omlet ona jeszcze w pieleszach ja tam krece sie po kuchni ona wstaje i mówi ze w zlej misce ubilem jako i teraz trzeba bedzie przekładać do innej bo winnej żółtko trzeba zrobic a tamta za mala, ja mowie no dobra poradzę sobie i tak czesciej gotuje niz Ty, to ona sie obrazila i powiedziala ze nie bedzie tego jesc k---a czaicie xD az smiech mnie bierze jak to czytam. Nie dość ze mialem pare pilnych spraw na miescie i ledwo sie wyrobilem, to nie zjadla sniadania ktorego jej zrobilem. Caly dzień sie nie odzywa do mnie, jutro wrócę do domu i pewnie będzie moze nie od razu ale powrót do normalności, ale to tylko kwestia p----------o czasu kiedy jej te szare komorki dostaną zawału i znowu wypali ze szufelka jest pod zlewem a ja glupi k---a szukam w kuchni no bo k---a w kuchni jest umywalka (albo na odwrot) i jazda o to albo k---a nowoslownictwo domowe jak taki smiec jak ja smie smiec, ze komoda to nie to samo co szafa czy k---a stojak na buty gdzie te ikeowskie scierwo wyglada tak samo i rozni sie tylko wysokością. Puszczaja mi nerwy, kiedys w zyciu nie pomyslalbym o tym zeby sie kłócić zawsze bylem osoba ktora unika zwad zwlaszcza z tak bliską osoba, ale k---a sie nie da i od jakiegoś roku puszczaja mi nerwy, klocicmy sie o takie żenujące p------y, ze az mi slabo.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@AnonimoweMirkoWyznania Ciekawe jak Ty byś zareagował gdyby Twoja dama grzebała przy silniku w samochodzie. Po Twojej uwadze, że robi to źle by powiedziała, że da sobie radę bo częściej naprawia samochód od Ciebie xD
  • Odpowiedz
Ko: Moja od czasu do czasu lubi pośpiewać, śpiewała w chórze na studiach itp , 32 lvl now, zapisała się na doszkalające warsztaty śpiewu w weekend, w sobotę rano wstałem wcześniej, zrobiłem śniadanie, kawkę w kubek na wynos, przed wyjściem powiedziałem do Niej: "naucz się jak najwięcej" a ta do mnie z imbą że mówiąc tak, mam wobec niej żądania, wymagania, wyszła z domu 2h później bo musiałem jej wyjaśniać ze
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Od bab po 30 s--------j jak tylko możesz najdalej. Najlepiej celować w przedział wiekowy 20-24 lata. Roszczeniowego, wyrachowanego szrota, który wie, że najlepsze lata swojego życia zmarnował a na horyzoncie potężna konkurencja w postaci jędrnych cipek z 10 lat młodszych, z bagażem niekoniecznie ciekawych doświadczeń życiowych, nie masz szans zmienić, będziesz się tylko coraz bardziej męczył. Taką młodą studentkę jeszcze wychowasz, ułożysz, wpisz odpowiednie wzorce, nie każdą ale większość.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiesz, co jest najcenniejsze w życiu? Czas. Nie da się kupić nawet sekundy. A ty go tracisz na życie z dziewczyną, która cię niszczy. Daj sobie z nią spokój bo cię wykończy psychicznie. Tyle fajnych dziewczyn, rozejrzyj się. Życie jest po to, żeby fajnie i ciekawie je przeżyć a nie męczyć się w toksycznym związku. Skończ to jak najszybciej. Poczujesz jakbyś wypłynął na powierzchnię wody albo zrzucił ciężar z
  • Odpowiedz