Aktywne Wpisy
Nobody32 +74
Essapierds2007 +33
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
Z moim rozowym jestesmy od ponad 3 lat zareczeni, troche lat na karku ona 32 ja mlodszy o 3 lata. Dni mijaja bez szczegolnych rewelacji, zarabiamy nieźle, jakies kino, obiad na miescie wino na tarasie sielanka, ale raz na jakis czas przychodzi moment w którym p----------a sie o gowno, robie śniadanie omlet ona jeszcze w pieleszach ja tam krece sie po kuchni ona wstaje i mówi ze w zlej misce ubilem jako i teraz trzeba bedzie przekładać do innej bo winnej żółtko trzeba zrobic a tamta za mala, ja mowie no dobra poradzę sobie i tak czesciej gotuje niz Ty, to ona sie obrazila i powiedziala ze nie bedzie tego jesc k---a czaicie xD az smiech mnie bierze jak to czytam. Nie dość ze mialem pare pilnych spraw na miescie i ledwo sie wyrobilem, to nie zjadla sniadania ktorego jej zrobilem. Caly dzień sie nie odzywa do mnie, jutro wrócę do domu i pewnie będzie moze nie od razu ale powrót do normalności, ale to tylko kwestia p----------o czasu kiedy jej te szare komorki dostaną zawału i znowu wypali ze szufelka jest pod zlewem a ja glupi k---a szukam w kuchni no bo k---a w kuchni jest umywalka (albo na odwrot) i jazda o to albo k---a nowoslownictwo domowe jak taki smiec jak ja smie smiec, ze komoda to nie to samo co szafa czy k---a stojak na buty gdzie te ikeowskie scierwo wyglada tak samo i rozni sie tylko wysokością. Puszczaja mi nerwy, kiedys w zyciu nie pomyslalbym o tym zeby sie kłócić zawsze bylem osoba ktora unika zwad zwlaszcza z tak bliską osoba, ale k---a sie nie da i od jakiegoś roku puszczaja mi nerwy, klocicmy sie o takie żenujące p------y, ze az mi slabo.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Zaakceptował: sokytsinolop}