Z góry przepraszam za ewentualne błędy, ale większą tego część pisałem póóóźno w nocy - jak coś znajdziecie to śmiało wytykajcie, ja też się przez to będę uczył ;) No i jeśli macie jakiekolwiek pytania to też miało, z chęcią odpowiem, na tyle na ile będę potrafił, jak nie to będę się dowiadywał o czym jeszcze muszę doczytać :)
@bojowonastawionaowca no nazwę wydarzenia podałeś w tradycyjnym chińskim używanym na Tajwanie, na kontynencie korzysta się z uproszczonego chińskiego, przecież Wielki Sternik go wprowadził :p
@Alkreni @llllllll: myślę nad założeniem tagu, gdzie będę pisał, krócej lub dłużej, właśnie o Azji Południowo-Wschodniej, jako że to mój konik ;) Powinno i mi, i zainteresowanym tutaj się przydać
@tVoreQ: Tak, tak, oczywiście że październikowa - kongres zaczyna się jutro (lub już dziś, jeśli patrzeć na chińską strefę czasową). Jak zawsze błędy w najgłupszych miejscach, przepraszam :x
@bojowonastawionaowca: to jest niesamowite, czytać o tym że to jak wyglądała polityka u nas w PRLu dzieje się współcześnie w jednym z największych państw na świecie
bo czym to w zasadzie różni się od zjazdów PZPR (poza rozmachem oczywiście ( ͡°͜ʖ͡°) )
Świetny wpis tak w ogóle.
Super, będę śledził, mega dawka wiedzy :)
bo czym to w zasadzie różni się od zjazdów PZPR (poza rozmachem oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) )